Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’a bu şehir büyük gelir, elini şehrimizin üzerinden çeksin.” dedi.
ADA CEVAP VERDİ
İl Göç İdaresinden sorumlu AK Parti Ortahisar İlçe Tanıtım ve Medya Başkan Yardımcısı Murat Ada, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ’ın sosyal medya hesabı üzerinden Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde geçici Afganistan Konsolosluğu oluşturulduğu yönündeki iddialarına cevap verdi.
İDDİALAR ASILSIZDIR
Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde Geçici Afganistan Konsolosluğu açıldığı yönündeki iddianın tamamen yalan mahsulü olduğunu söyleyen Ada, “İlçe Başkanımız Sayın Selahaddin Çebi’nin talimatı doğrultusunda konuyu yakından takip etmekteyiz. Afganistan Başkonsolosluğundan gelen yetkililer, şehrimizde ikamet eden kendi vatandaşlarının sorunları dinlemişlerdir. Geçici konsolosluk açıldığı, üstelik kimlik verileceği iddiaları çamur at izi kalsın anlayışının ürünü birer safsatadan ibarettir.” şeklinde konuştu.
ÖZDAĞ’A BURADAN EKMEK ÇIKMAZ
Ada şunları söyledi: “Şu çok iyi bilinmelidir ki, yalan ve iftirada sınır tanımayan, sipariş üzerine iddiayı gerçekmiş gibi paylaşarak zihinleri bulandırmaya çalışan Ümit Özdağ’a bu şehirden, bu topraklardan ekmek çıkmaz. Asılsız iddialarıyla prim peşinde koşması ise siyaset adına çok büyük bir talihsizliktir. Bu şehre elini uzatmasın, bu şehir kendisine büyük gelir.
KONUNUN TAKİPÇİSİYİZ
Devlet aklı, devlet terbiyesi iddiaların doğrulanmasını gerektirir. Gerçek karşısında yüzünün kızarıp kızarmayacağını bilemeyiz ancak gerçeği öğrenmesi bir telefon kadar yakınındadır. Bizler her daim şehrimizdeki gelişmeleri bire bir yakından takip etmekteyiz. Bundan sonra da yakından takip etmeye devam edeceğiz.”
ÖZDAĞ NE DEMİŞTİ?
Zafer Partisi Genel Başkanı Genel Başkanı Ümit Özdağ, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda “Trabzon’da Hamamizade Kültür Merkezi’nde geçici Afganistan Konsolosluğu açılmış. Amaç, ülkemize kaçak girmiş, Trabzon’da kimliksiz dolaşan Afganlara kimlik vermekmiş. İnanılır gibi değil. Bu adamların yakalanıp sınır dışı edilmesi gerek oysa.” ifadelerine yer vermişti.