TEB BANKASI GENEL MÜDÜRÜ VAROL CİVİL ELİMİZİ TAŞIN ALTINA SOKUYORUZ ''TRABZON'A BİLİŞİM EVİ ''

Haber : Ömer Altıntaş www.trabzonhaber24.com 

TİAB Trabzon İş Adamları ve Bürokratları derneğinin düzenlediği ''Marka Şehir Trabzon Strateji Çalıştayı'' Trabzon Novotel'de devam ediyor. Trabzon Novotel'deki çalıştaya Trabzon,İstanbul,Ankara ve Diğer illerden katılımın yüksek olduğu gözlerden kaçmadı.
ş Adamları, bürokratlar, Basın mensupları,Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, KTÜ Rektörü Süleyman Baykal, Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç,Köprübaşı Belediye Başkanı Ahmet Tekke,KTÜ'den bir grup Öğretim Üyesi ,Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacisalihoğlu,Mimarlar Odası Başkanı Saim Adanur, Ulusoy Şirketler Grubu Başkanı Hülya Ulusoy Medical Park Hastaneleri Başhekimi Dr.Ahmet Çubukcu,Trabzon Baro Başkanı Av. Orhan Öngör,TEB  Bankası Genel Müdürü Varol Civil Söz alarak konuşmaya başladı .Varol Civil Herkes Trabzon için Taşın altına elini sokacak evet biz soktuk Trabzon İçin Bilişim Evi Kurmaya karar verdik .

Göçü dırdurmak girişimci gençleri Karadenizde durdurmak için Girişimci Evi şart. Girişimci evi olursa Girişimci gençlerin elini güçlendirmektir.Civil acilen şehirde girişimcilik evi açmalıyız yoka gençleri kaçırmayalım ,KTÜ'deki öğrencilerden girişimcileri keşfetmek lazım ,Para ile sıkıntı yok o bizde Ticari olan girişimcileri destekleyeceğiz destekliyoruz Biz Banka olarak ilki yaptık Tübitaktan Onayı alan girişimcilere direk parayı veriyoruz.

taşa Toprağa para yatırma İnsan yatır binlerce katını kazan diyoruz vatandaşa .