Cumhurbaşkanı Erdoğan, Gümüşhane'de toplu açılış töreninde açıklamalarda bulundu.

IMG_2003

"Seçimlerde sadece 7'li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya'dan Kandil'e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz." sözleriyle Gümüşhanelilere seslenen Erdoğan, "7'li koalisyondan 1 kişi bile istifa etmedi. Hiçbiri siyaseti bırakmadı.

IMG_2004

1 tanesi açık yüreklilikle seçmenine hesap vermedi. Açıkça kaybettiler fakat hezimetlerini başarı gibi pazarlamaktan vazgeçmediler. Toplam oyları yüzde 1i bulmayan tabela partilerinin sevincini anlıyoruz. CHP'den 39 vekil kopardılar." ifadelerini kullandı.
IMG_2006

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Sen bizimle beraber girdiğin bütün seçimleri kaybettin hala utanmadan burada duruyorsun. Bak Yunanistan'da Çipras seçimi kaybetti, bıraktı. Bu kadar bu konuda hassas sende bu yok. CHP'nin seçmeninin verdiği oylara da bunlar kondular." diye konuştu.

IMG_2009

TRABZON EKİBİ TAM KADRO 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Bayburt ve Gümüşhane Açılış programını Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdülkadir Uraloğlu,önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu,Ak Parti Trabzon Milletvekili Vehbi Koç,Ak Parti Trabzon İl Başkanı Dr.Sezgin Mumcu,Düzköy Belediye Başkanı Yılmaz Ankara ve diğer ilçe belediye başkanları ile Ak Parti İlçe Başkanları da takip etti.
IMG_2007

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan konuşmasında ;
Selçuklu'nun Osmanlı'nın gözbebeği olan Gümüşhane nasıl 1048'de Türk İslam mührünü vurduysa 2023'de Türkiye Yüzyılı mührünü gönlümüze nakşeden Gümüşhane. Bugün sizleri bir kez daha hürmetle selamlıyorum.
Gümüşhane'nin civanı mert insanlarına sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Az önce Bayburt'taydık.
IMG_2010Seçimlerde verdikleri rekor destek için teşekkür ettik. Şimdi de Gümüşhane'nin misafiriyiz. Tarihi oy oranıyla bize sahip çıkan Gümüşhane'ye teşekkür ediyorum. Bizimle omuz omuza yürüdüğünüz için sizlere şükranlarımı sunuyorum. Tarihimizin en kritik seçimlerinde sizler bize inandınız. Güveninizi de Türkiye 2. olarak gösterdiniz. Hiçbir karanlık plan ve iftiranın aramızdaki muhabbeti sarsamayacağını ispat ettiniz. Seçimlerde sadece 7'li koalisyon masasını devirmediniz, Pensilvanya'dan Kandil'e tüm destekçilerini de sandığa gömdünüz

Editör: Muharrem Altıntaş