Kamuoyunun dikkatine,

Konu, tespitlerimiz sonucunda şirketimizce adli mercilere taşınmıştır. 

Oluşan kamu zararının önlenebilmesi için şirketimizce yoğun bir faaliyet sürdürülmüştür. Adli makamlara yapılan başvurularneticesinde; para karşılığı kaçak elektrik kullanımı amacıyla elektrik sayaçlarına organize bir şekilde müdahale eden kişilerin, kolluk kuvvetlerince yakalandığı ve adli işlemlere başlanıldığı öğrenilmiştir. 

TURSAB DOĞU KARADENİZ BTK BAŞKANI MEHMET ALİ TUNA İLE TURİZME KARİYER YOLCULUĞU
TURSAB DOĞU KARADENİZ BTK BAŞKANI MEHMET ALİ TUNA İLE TURİZME KARİYER YOLCULUĞU
İçeriği Görüntüle

Vatandaşlarımızın; maddi ve hukuki bir problem yaşamamaları adına,bu tür kötü niyetli kişilerden uzak durmaları, bunun gibi bir teklif veya herhangi bir duyum aldıklarında adli mercilere veya şirketimize(186 Çağrı Merkezi veya www.coruhedas.com.tr internet adresimiz üzerinden) ivedilikle bilgi vermeleri önem arz etmektedir.

Çoruh EDAŞ olarak telefon görüşmesi, kısa mesaj (SMS) ya da çevrim içi (Online) kanallardan herhangi bir şekilde hesaplarımıza para gönderme talebinde bulunmadığımızı, sahada herhangi bir ücret talep etmediğimizi, periyodik olarak şirketimizce değiştirilen elektrik sayaçlarından herhangi bir ücret alınmadığını ve bunun dışında elektrik sayaçlarına yazılımsal veya fiziki olarak müdahale etmenin veya müdahale ettirmenin bir suç olduğunu hatırlatırız.Tüketicilerimizi; bu gibi arama, görüşme ve yazışmalara itibar etmemeleri konusunda hassasiyetle uyarırız.

Saygılarımızla,

IMG_1918-2

Muhabir: Haber Merkezi