CHP TRABZON İL BAŞKANI MUSTAFA BAK’TAN ÇAĞRI MERKEZİNİN KAPATILMASINA TEPKİ!

55C72270 D703 46E5 Ad5F 6778D42E21E6

AK Parti iktidarının 22 yıllık döneminde tüm kabinelerde Trabzon bir çok Bakan ve milletvekili ile temsil edilmesine karşın  istihdam alanında sınıfta kalmıştır. İşsizlik oranı en yüksek illerimizden biridir. Şehir olarak bu kadar kan kaybetmiş iken İçişleri bakanlığı 5 yıl önce Trabzon'da açılan Nufus ve Vatandaşlık Çağrı Merkezinin 22 Mayıs 2024 tarihi itibariyle kapatılmasına karar vermiştir. 

Her fırsatta Trabzon'luluktan ve milliyetçilikten atıp tutanlara, kendi yakınlarını sınavsız mülakatsız kamu kurumlarına dolduranlara buradan soruyoruz.

Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde! Başkan Genç Söz Vermişti; Trabzon'da çağrı merkezi krizi çözüldü! 350 çalışana müjde!

Bu Çağrı Merkezinde çalışan 350 kişinin akıbeti ne olacak? Bu çalışanları kapının önüne mi koyacaksınız? Yoksa başka kurumlarda istihdamları sağlanacak mı?

Diğer illerdeki Çağrı merkezleri kapatılmaz iken Neden Trabzon? 

Bu konuda sizin bilginiz var mı?

Varsa Çağrı merkezinin kapatılmasını Yerel seçimlerden sonraya bırakalım fikri hanginize ait?  Kamuoyu sizden bu soruların cevabını bekliyor.

Editör: Haber Merkezi