Yürüyüşe Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanın Ahmet Metin Genç, TTSO Başkanı Erkut Çelebi, TTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, il müdürleri, protokol üyeleri ve turizm sektörü temsilcileri katıldı.
Yürüyüşün ardından 15 Temmuz Şehitler ve Hürriyet Parkında İstiklal Marşı okundu, horon gösterileri düzenlendi.

I M G 3914
Vali Aziz Yıldırım, turizm sezonunun hayırlı olması dileklerini iletti. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, sektörün tüm paydaşları ile sezon öncesi bir toplantı düzenleyeceklerini vurguladı.

I M G 3917
ÇELEBİ: TURİZMİ ÇEŞİTLENDİRMEK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ

Trabzon’a Kalbi Başkent’te Atıyor Trabzon’a Kalbi Başkent’te Atıyor


Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkut Çelebi de basın mensuplarına yaptığı açıklamada, şehrin en büyük gelir kalemi olan  turizmi çeşitlendirmek ve tüm yıla yaymak için ellerinden geleni yaptıklarını belirterek, "Yunanistan ve Cezayir'den önümüzdeki günlerde Turizm acentelerini Trabzon'da ağırlayacağız. Ayrıca sağlık turizminde hepinizin bildiği gibi yoğun çalışmalarımız var. Hedef ülkelerimiz olan Gürcistan ve Azerbaycan'da tanıtım çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Denetimler turizmin olmazsa olmazı. Bu yıl denetim konusunda da ilgili kurumlarla yoğun bir şekilde çalışacağız. Valiliğimiz, belediyemiz ve sektörün tüm paydaşları ile birlikte ortak bir hedef doğrultusunda şehrimizin turizmini ileriye taşımayı amaçlıyoruz. Sezonun şimdiden herkes için hayırlı olmasını diliyorum. Misafirlerimizi her zaman olduğu gibi büyük bir konukseverlikle ağırlayacağız" dedi.

Editör: Haber Merkezi