ÇEBİ GÜNDEMİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi yaptığı açıklamada yerel seçim çalışmaları hakkında bilgi vererek gündeme yönelik değerlendirmelerde bulundu.

I M G 0314

HİZMETİN ADRESİ BELLİ

Hem yerelde hem de ülke genelinde hizmetin tek adresinin AK Parti olduğunu söyleyen Çebi, “Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde başlayan hizmet belediyeciliği anlayışı aziz milletimizin desteğiyle birlikte sürüyor. Hizmet, proje, atılım, gönül belediyeciliği AK Parti’nin işidir, gerçek belediyecilik de AK Parti’dir.” dedi.

HASTANENİN YOLUNU YAPMADILAR

Pandemi döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesinin İstanbul Başakşehir Şehir Hastanesi'nin bağlantı yollarını yapmadığını anımsatarak sözlerini sürdüren Çebi, “Sağlıkta dahi hizmetin uzağında olmak, çalışmalara engel olmak, hizmeti aksatmak olsa olsa sadece CHP Belediyecilik anlayışına özgüdür. Hatırlayacağımız üzere önceki dönem Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Adil Karaismailoğluanında devreye girerek hastanenin bağlantı yolları yapıldı, kullanıma açıldı.” dedi.

ZİHNİYETLERİ DEĞİŞMEZ

Çebi şöyle devam etti: “Sadece İstanbul’da değil ülkemizin her tarafında aynı anlayış sürüyor. Aynı durum şehrimizde olsa CHP’li Belediye yine aynı şekilde hareket eder, devletin yatırımını engellerdi.

Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız” Batmaz “Yepyeni Bir Ortahisar İnşa Etmek İçin Çalışacağız”

Bugün Afyon’da, Aydın’da, İzmir’de, İstanbul’un bazı yerleşim yerlerinde, Hatay’da hükûmetin kentsel dönüşüm projelerine CHP’nin verdiği engelleme mücadelesi halkımızın hafızasında yerini koruyor.” 

ŞEHİR HASTANESİNİN YAPIMINA ENGEL OLURLARDI

Şehrimizde yerel yönetimler CHP’de olmuş olsaydı yapımı hızla süren Şehir Hastanemizin yapımını engellemek için ellerinden geleni yaparlardı. Yapıma engel olmak için tüm zorlukları çıkarırlardı.” ifadelerine yer verdi.

ŞEHRİMİZİN HER METREKARESİNDE İZİMİZ VAR

Algılar oluşturarak siyaset yapanlara halkın dersini 31 Mart günü sandıkta vereceğini belirten Çebi, Seçim çalışmamızın ilk gününden bugüne kadar tüm teşkilat mensuplarımız, milletvekillerimiz, genel merkez yöneticilerimiz, kadın ve gençlik kolları başkan ve yönetimlerimiz, geçmiş dönem yöneticilerimizle şehrimizi adımlıyoruz. AK Parti’nin şehrimizin her metrekaresinde izi var, AK kadroların izi var. Aziz milletimiz de hizmetin adresini gayet iyi görüyor. 

CHP VATANDAŞA MUHALEFETTİR

Bir tarafta eşek heykelleri bir tarafta dev hizmetler; bir tarafta hizmetin önünü tıkama bir diğer tarafta hizmet için gecesini gündüzüne katan bir AK Parti var. CHP sadece bir muhalefet anlayışının dışında Türkiye’nin kalkınmasına, gelişimine,büyümesine muhalefettir. Hali hazırda vatandaşın kendisine muhalefettir.

ALGILAR 31 MART’TA YIKILACAK

Ortahisar’ımız da kararını vermiş, sandığı bekliyor. 31 Mart bütün algıların yıkılacağı zaferin tescil edileceği tarih olacaktır.” diye konuştu. 

TARİHİ SORUMLULUĞUMUZ BÜYÜK

AK Parti’nin rotasını milletin belirlediğini kaydeden Çebi şunları söyledi: “Sayın Cumhurbaşkanımız liderliğinde bizler hizmete talibiz. Bizler bu ülkeyi, bu ülkenin yarınlarını düşünüyoruz. Tarihten gelen bir sorumluluğumuz var. 

HAYAL BİLE EDEMEDİKLERİ İNŞA EDİLDİ

10 yılda bir darbe yaparak ülkenin önünü kesen anlayışını bertaraf eden, Birleşmiş Milletler’de, NATO’da dünyanın gönünü içine baka baka Türkiye’nin hakkını savunan ‘raconuben keserim” diyen bir liderimiz var. Bugün; aziz milletimizin verdiği destek, Sayın Cumhurbaşkanımızın dik duruşu ve AK kadroların hizmet aşkıyla hizmette destan yazılıyor. 

HİZMET HİZMET HİZMET

Karabağ’da elde edilen zaferde, Doğu Akdeniz ve çevre coğrafyalardaki kazanımlarımızda hep bu anlayış yatmaktadır. Bugün Ayasofya yeniden ibadete açılıyorsa, TOGG banttan inip yollara çıkıyorsa, KAAN Gök Vatan’a yükseliyorsa, İHA-SİHA’lar hainlere inlerini dar ediyorsa, sağlıktan eğitime, yerli ve mili savunma sanayine tarih yazılıyorsa, bunlar ülkesini, geleceğini sevmekle oluyor. 

AK PARTİ MİLLETİN KENDİSİDİR

AK Parti sıradan bir siyasi parti değildir, Sayın cumhurbaşkanımız da sıradan bir lider değildir. AK Parti her seçim aziz milletimizin desteğiyle değişim meşalesini yakıyor.  AK Parti milletin geleceğidir, özetidir, bizzat kendisidir.Dünya pandemi dönemi ve sonrasında büyük bir değişim geçirdi, geçirmeye de devam ediyor. Özellikle sağlık alanında birçok ülke iflas etti. Türkiye ise bir başka ülkede yaşayan vatandaşlarının tedavisi için seferber oldu. Pandemisonrasında ülkemizin 11 ilinde 16 milyon kişinin etkilendiği asrın felaketi ile karşı karşıya kaldık. Tüm olumsuzlara rağmen Türkiye 45 günde hastane inşa edip, hizmete açtı. 

AK HİZMETLERE YENİLERİNİ EKLEYECEĞİZ

Hastanenin açılmasında dahi algı oluşturanlar bugün yerel yönetimler için görev istiyor. Aziz milletimiz nezdinde bu anlayışın karşılığı yok. Ortahisar’ımızda Sayın Ergin Aydın Başkanımız, Büyükşehir Belediyemizde Sayın Ahmet Metin Genç başkanımızla 31 Mart’ta AK hizmetlere yenilerini ekleyeceğiz.”

Editör: Haber Merkezi