Rektör Prof. Dr. Çuvalcı’nın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı Rektör Prof. Dr. Çuvalcı’nın Annesi Son Yolculuğuna Uğurlandı


ÇEBİ MESAJ YAYIMLADI
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla mesaj yayımladı. Mesajında tüm eğitim camiasının 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik eden Başkan Çebi, “Öğretmenlik annelik kadar kutsal, insanlık kadar onurlu, dostluk ve sevgi tohumları aşılamak kadar gurur verici bir yaşam seklidir. Öğretmenlerimizin yalnızca bilgi ve birikimleriyle değil aynı zamanda milli ve manevi değerlerimizi de sonraki kuşaklara aktararak nesiller arasında birer köprü vazifesi görmektedir.” dedi.
GÖNÜLLERİMİZİN MÜSTESNA YERLERİNDEDİR
İlçe Başkanı Çebi şöyle devam etti: “Medeniyetimizin temelinde Hadis-i Şerifte de buyrulduğu gibi beşikten mezara kadar ilim öğrenmek anlayışı yatmaktadır. Bu şuura sahip aziz milletimizin nezdinde öğretmenlerimiz çok özel bir yere sahiptir. Bu bakımdan öğretmenlerimize sadece insani açıdan değil, ilaveten bir de gönül borcumuz vardır. Gönüllerimizde her daim müstesna bir yere sahip olan öğretmenlerimizin emekleri ve özverisi sayesinde medeniyet yürüyüşümüzü azimle sürdürüyoruz.”
ÖNCE İNSAN
AK Parti’nin kuruluş felsefesinde insana değer vermenin öncelik oluşturduğunu kaydeden Çebi: “Cumhurbaşkanımız ve liderimiz Recep Tayyip Erdoğan’ın dediği gibi, insana yapılan her yatırım, insanın yetişmesine verilen her emek bizim nazarımızda kutsaldır. Bu anlayışla en fazla yatırımı eğitime yaptık, eğitimi her şeyin önünde tuttuk.
YENİ ADIMLAR ATMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Eğitimcilerimize, öğretmenlerimize özel önem atfettik. Özellikle öğretmenlerimizin hayat standartlarının yükseltilmesine yönelik ciddi adımlar attık. Bundan sonrada öğretmenlik mesleğinin itibarını daha da arttıracak adımlar atmaya devam edeceğiz. 
KUTLU OLSUN
Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e     “Başöğretmenlik” ünvanının verildiği bu anlamlı günün yıl dönümünde tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum. Ebediyete irtihal etmiş tüm öğretmenlerimize Allah’tan rahmet; emekli olanlara da sağlık, sıhhat ve esenlik dolu yıllar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi