Mali Müşavirlerin Hakları İçin Mücadeleye Devam! Mali Müşavirlerin Hakları İçin Mücadeleye Devam!


ÇEBİ MESAJ YAYIMLADI
Çebi mesajında şehrin kendi kaderini belirleme ve bağımsızlık için verdiği kararlı mücadelenin tarihe altın harflerle yazıldığını belirterek “Kadim şehrimiz tarih boyunca pek çok zorluğa meydan okumuş, mücadele ruhuyla dolu bir şehirdir. Trabzon'un kurtuluşu, birlik ve beraberlik ruhunun zaferidir.” ifadelerine yer verdi.
DESTANSI KAHRAMANLIK
Çebi şu ifadelere yer verdi: “Bu topraklar, asla boyunduruk altına girmeye yanaşmamış, özgürlüğüne olan inancını hiçbir zaman yitirmemiştir. Halkımız işgal karanlığını dağıtmak için tek yürek olmuştur. Kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle Trabzon, bir destanın kahramanı olmuştur. İşte o gün, şanlı bayrağımız yeniden dalgalanmıştır.
 KARARLILIKLA SÜRDÜRECEĞİZ
Bugün, şehrimizin kurtuluşunun yıldönümünde, o kahraman ruhu ve vatan sevgisiyle dolu ecdadımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Onların gösterdiği azim ve cesaret, bizlere ve gelecek nesillere ilham olmaya devam edecektir. Bizler de bu aziz toprakların mirasçıları olarak, onların emanetini korumak ve daha da ileriye taşımak için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.
RAHMETLE ANIYORUM
Fatih Sultan Mehmet'in fethettiği, Yavuz Sultan Selim'in yönettiği, Kanuni Sultan Süleyman'ın doğduğu şehrimizin düşman işgalinden kurtarılmasının 106. yıl dönümünde, canları pahasına topraklarını savunan aziz şehitlerimize ve ebediyete irtihal eden gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Ruhları şâd olsun.”

Editör: Haber Merkezi