ÖVÜNÇ KAYNAĞIMIZ

İlçe Başkanı Çebi mesajında kadınların toplumun temel dinamiği olduğunu vurgulayarak “Sevgiyi, fedakârlığı, üretkenliği ve duyarlılığı temsil eden kadınlarımız, huzurlu ve sağlıklı bir toplumun temel taşlarıdır. Onların, her zaman ailesine ve topluma önemli katkılar sağlaması ve hayatın her alanında etkin bir şekilde yer alması bizler için birer övünç kaynağıdır.” İfadelerine yer verdi.

TOPLUMUMUZUN TEMEL DİMAMİKLERİ

Türk kadınının tarihteki eşsiz mücadelesinin her zaman kendileri için örnek teşkil ettiğini kaydeden Çebi, “Kadın; ahlak anlayışı, analık duygusu, bilge ve alp kişiliği, idari, siyasi, sosyal alanlardaki üstün becerileri, dik duruşuyla toplumumuzun temel direğidir. 

HER ZAMAN ÖRNEK OLDULAR

Kadınlarımız, tarih boyunca bu toprakların vatan kılınması adına eşsiz mücadeleler vermiş, vatan, bayrak ve millet sevdasıyla yetiştirdikleri evlatlarını cepheye göndermekle kalmamış, bu uğurda gerektiğinde düşmana karşı kendileri mücadele vermişlerdir. Malazgirt Zaferi’nde, Kurtuluş Savaşı’nda ortaya koyduğu kahramanlığı; 15 Temmuz hain darbe girişiminde de devleti, vatanı, bayrağı, ezanı için en ön saflarda yerini alarak özünden hiçbir şey kaybetmediğini bir kez daha göstermiştir.” dedi.

ÇOK BÜYÜK ADIMLAR ATILDI

AK Parti iktidarı döneminde kadınlara yönelik çok büyük adımlar atıldığını belirten Çebi, şunları söyledi: “Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde anne-çocuk sağlığından kız çocuklarının okullaşmasına, kadına yönelik şiddetle mücadeleden iş hayatında ayrımcılığı önlemeye kadar istihdam, eğitim, sağlık, sosyal güvenlik, siyaset, sosyal politikalar ve birçok alanda dev adımlar atıldı, atılmaya da devam ediliyor.

TÜRKİYE YÜZYILINI BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ

AK Parti’nin siyaset anlayışının düsturu: güçlü kadın, güçlü aile, güçlü toplum ve güçlü Türkiye’dir. Kadınlarımız, toplumun temel taşları olarak, geleceğimizin güvencesi ve aydınlık yarınlarımızın mimarlarıdır. Türkiye Yüzyılını kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz. Başımızın tacı olan kadınlarımızı her alanda daha ileriye taşımaya devam edeceğiz. 

KTÜ’den “İsrail Soykırımı”nı protesto KTÜ’den “İsrail Soykırımı”nı protesto

KUTLU OLSUN

Bu vesileyle, başta tüm şehit anneleri ve eşleri olmak üzere; yaşamın her anında her türlü fedakârlıkta bulunan, her zaman yanımızda olan tüm fedakâr kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü tebrik ediyorum.”

Editör: Ömer Altıntaş