22’nci yılımız hayırlı olsun.” dedi.
14 AĞUSTOS BİR MİLATTIR
İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, yaptığı açıklamada 14 Ağustos 2001 tarihinde kurulan AK Parti’nin, kuruluşundan yaklaşık bir yıl sonra iktidara geldiğini hatırlatarak “AK Parti; ‘’Türkiye siyasetinde ezberleri bozan, millet egemenliği üzerindeki tüm vesayetleri kaldıran, milleti yaşat ki devlet yaşasın felsefesini şiar edinmiş bir anlayışla girdiği her seçimde güçlenerek yoluna devam eden bir siyasi harekattır.
TÜM MAZLUMLARIN UMUDUR
AK Parti’nin 22 yılda milletin yoluna taş koyanlara inat, her türlü iç ve dış müdahalelere ve vesayete karşı milletin yoluna baş koymuş, tüm dünya mazlumlarının umudu olmuştur.” ifadelerine yer verdi.
AK PARTİ’NİN KADERİ MİLLETİMİZİN KADERİDİR
AK Parti’nin kesintisiz iktidarı döneminde her alanda sessiz devrimlere imza attığını belirten Çebi “AK Parti Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte Türkiye siyasi tarihinde görülmemiş bir istikrar ile önemli işleri başarmıştır. AK Parti’nin kaderi milletin kaderi ile birleşmiş tek partidir. Türkiye, istikrarın ne kadar önemli olduğunu AK Parti ile görmüştür. İstikrar sayesinde bugün dev yatırım ve adımlarla Türkiye, dünyada yeniden sözü geçen bir ülke konumuna gelmiştir.” ifadelerine yer verdi.
YARINLARIN GÜVENCESİDİR
 “Geldiğimiz nokta gayretin, samimiyetin, özverinin ve en önemlisi de milletimizden aldığımız desteğin ve duaların yansımasıdır.” diyen İlçe Başkanı Çebi, şöyle devam etti: “AK Parti, barışın simgesidir. AK Parti, aydınlığa açılan yoldur. AK Parti, kardeşliktir. AK Parti, birlik, beraberlik ve dayanışmadır.  
AK Parti demek; güçlü bir millet iradesi demek, sağlam bir demokrasi demek ve katılımcı yönetim anlayışının yaşadığı altın çağ demektir. AK Parti demek; gelişime, değişime, kalkınmaya ve büyümeye öncülük etmek demektir. 
KARARLILIKLA BU YOLDA YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ
AK Parti demek; geleceği sağlam ve aydınlık bir Türkiye hedefine topyekûn odaklanmak demektir. AK Parti, daima gençtir. AK Parti, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bu kutlu yürüyüşte, Kurucu Genel Başkanımız, Liderimiz ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın bizlere gösterdiği istikamette Türkiye Yüzyılında da 'Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet' ilkeleriyle azim, gayret ve kararlılıkla yürümeye devam edeceğiz.” 
22. YILIMI HAYIRLI OLSUN
Çebi sözlerini şu şekilde tamamladı: “Sayın Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımızın liderliğinde Türkiye’ye çağ atlatan AK Parti’mizin kuruluşunun 22’nci yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a en kalbi sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum.  AK davamızda bugüne kadar görev yapmış olan tüm dava arkadaşlarımıza saygı, sevgi ve muhabbetlerimi sunuyor; aramızdan ayrılmış olanları rahmet ve minnetle bir kez daha yâd ediyorum.”

Editör: Muharrem Altıntaş