İftar öncesi ihtiyaçlı aileler ile depremzede ailelere konuk olan Çebi, iftar ve teravih sonrasında ise mahalleliyi dinliyor.
 
 
 
HEM İFTRAR ÖNCESİ HEM İFTAR SONRASI
Ortahisar ana kademe, ilçe kadın ve ilçe gençlik kolları yöneticileriyle birlikte Ortahisar’ı adımlayan İlçe Başkanı Çebi, iftar sonrasında mahalleli ile bir araya geliyor. Ramazan’ın ilk gününden itibaren mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak iftar öncesinde ihtiyaç sahibi ailelere misafir olduklarını söyleyen Çebi, “İhtiyaç sahibi aile ziyaretleri dışında aynı zamanda şehrimizde ikamet eden depremzede ailelerimize de misafir oluyoruz” dedi.


RAMAZAN’IN GÜZELLİKLERİNİ HEMŞEHRİLERİMİZLE YAŞIYORUZ
Çebi şöyle devam etti: “Ramazan ayı birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur demektir. Ramazan ayının güzelliklerini aziz hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz. Hem iftar öncesinde hem de iftardan sonra ziyaretlerde bulunuyoruz. Bu yıl ilk ramazan programlarımıza Çukurçayır mahallemizden başladık. İlk teravihin ardından ilk iftarımızı ise Pelitli Mahallerimizde hemşehrilerimizle birlikte açtık. Ramazan ayının manevi ikliminde misafir olduğumuz her ailede hasbihâl ediyoruz. Hemşerilerimiz ne düşünüyor,  beklentileri nedir, talepleri nedir, bunları dinleme imkânımız oluyor. Bizlere kapılarını, gönüllerini açan aziz hemşehrilerime teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.”


HER ZAMAN YANLARINDAYIZ
Çebi, hane ziyaretlerinin sadece ramazan ayına özel olmadığına vurgu yaparak “AK Parti olarak sürekli olarak milletimizle beraberiz. Milletimizi dinlemeye, onlarla hemhal olmaya, muhabbetimizi paylaşmaya, özel gayret gösteriyoruz. Biz gücünü milletinden alan siyaseti millete hizmet için araç gören bir davanın neferleriyiz. AK Parti teşkilatlarımız kuruluşundan bu yana da aynı anlayışla her gün kapı kapı dolaşıyor. Bunu bir görev olarak değil bir gönül borcu, bir vefa ve kardeşlik borcu olarak yapıyor. Fırsat buldukça değil, her zaman aziz hemşehrilerimizle gönül köprüleri kurma adına gayretimiz sürecek.” diye konuştu.


GÖNÜL KÖPRÜLERİ KURMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Ramazan ayı boyunca Ortahisar’ın dört bir köşesinde program düzenleyeceklerini ifade eden Çebi şunları söyledi: “Değirmendere, Konaklar, Pelitli, Yalıncak, Fatih, 1 Nolu Erdoğdu ile Çimenli mahallerimizde programlar düzenledik. Depremzede ailelerimizi iftar programında ağırladık. Birlik ve beraberliğimizin zirveye ulaştığı, kardeşliğimizi perçinlediğimiz bu günlerde yoğun bir şekilde ziyaret programlarımızı sürdüreceğiz. Tüm hemşehrilerimize hayırlı, huzurlu ramazanlar diliyorum.”