İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü

SANDIK MİLLETİMİZ ÖNÜNE GELİYOR

İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, seçim sürecinin yarın yapılacak seçimle tamamlanacağını ifade ederek “Sandık bir kez daha aziz milletimizin önüne getiriliyor. Sandıklar kapanıp sonuçlar belli olduğunda da seçim sürecini geride bırakmış olacağız.” diye konuştu.

I M G 1415

TÜM HAZIRLIKLARIMIZI TAMAMLADIK

Ortahisar’da 87 mahallede seçime yönelik tüm hazırlıklarını tamamladıklarına vurgu yapan Çebi, “Günlerdir tüm teşkilat mensuplarımız, belediye başkan adaylarımız, milletvekillerimiz, genel merkez yöneticilerimiz ve bakanlarımızla sahadaydık. Tüm hemşehrilerimize ulaşmaya gayret ettik. Ak Belediyeciliği, projelerimizi anlattık desteklerini istedik.” ifadelerine yer verdi.

SANDIKLARA SAHİP ÇIKACAĞIZ

Çebi, şunları söyledi: “Hepimiz bir sorumluluk içinde öncelikle sandık başına gideceğiz, demokratik bir ortamda oylarımızı kullanacağız. Seçim günü mahsul zamanıdır. Sandıklar kapanıncaya kadar, sayım bitinceye, tutanaklar tutulup seçim kuruluna teslim oluncaya kadar sandıklara sahip çıkacağız.

SANDIĞA SAHİP ÇIKMAK MİLLİ İRADEYE SAHİP ÇIKMAKTIR

Allah'ın izniyle sandıklarımıza sahip çıkarak milli iradenin çalınmasına, insanımızın, seçmenimizin iradesinin çalınmasına müsaade etmeyeceğiz. Biz milli iradeye saygılıyız. Her bir seçmenimizin tercihine saygılıyız. Ama birilerinin bizim seçmenlerimizin iradesini çalmasına da hiçbir şekilde müsaade etmeyeceğiz.”

Editör: Ömer Altıntaş