ÇEBİ MAHALLELİYİ DİNLİYOR
Mahalle ziyaretlerine ara vermeden devam eden İlçe Başkanı Çebi ziyaretlerinde bir yandan mahallelerin istek ve taleplerine dinlerken bir yandan da fındık başta olmak üzere tarım ürünlerine zarar veren kahverengi kokarca ile ilgili uyarılarda bulunuyor.

9ff6ef5d-d5f6-44c2-9c37-32af6891ff05
ZİYARETLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ
Mahalle ziyaretlerinin kendileri için büyük önem taşıdığını ifade eden Çebi, “Bu sayede aziz hemşehrilerimizle bire bir diyalog kurma imkanı bularak, sorun ve talepleri yerinde değerlendiriyoruz, hasbihâl eyliyoruz. Bundan sonraki süreçte de aynı şekilde mahalle ziyaretlerimizi sürdürerek hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

f1180925-d447-4335-9976-67d4d2ebbc61
HEP BİRLİKTE MÜCADELE VERMELİYİZ
İlçe Başkanı Çebi ziyaretinde bölgemizde sürdürülen kahverengi kokarca mücadelesine değindi. Popülasyonu artan bu zararlının önüne geçmek için uzun bir süredir çalışma yürütüldüğünü ifade eden Çebi, şöyle devam etti: “Kahverengi kokarca özellikle fındıkta boş, şekilsiz ve lekeli meyve oluşumuna neden oluyor. Zararı büyük bundan dolayı da kahverengi kokarca ile mücadelemizi aksatmadan hep birlikte sürdürmeliyiz. 
2dc64c2d-8383-4ead-8274-01c9a12827b2
GÜNDEMİMİZİN İLK SIRASINDA
Kamu kurumlarının vermiş olduğu mücadeleye herkes bireysel olarak katkıda bulunmalıdır. Birlikte verilen mücadelenin başarıya ulaşacağına inanıyorum. Bizler de siyasiler olarak kahverengi kokarca ile mücadele gündemimizin ilk sırasında tutmaya devam edeceğiz.”
MAHALLE BAŞKANLARIYLA BİR ARAYA GELDİ
İlçe Başkanı Çebi, mahalle başkanları grup toplantısında ise AK Parti mahalle başkanları ve yönetimleriyle Karlık Mahallesinde bir araya geldi. İlçe yöneticilerinin de yer aldığı ziyarette gündem hakkında değerlendirmelerde bulunan İlçe Başkanı Çebi, “Aziz hemşehrilerimizin baş tacı emanetine sahip çıkma adına elimizden geleni yapacağız. Türkiye Yüzyılını, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde inşa edeceğiz.” ifadelerine yer verdi. 
BÜYÜK KATKILARI VAR
Mahalle başkanları ve yönetimlerinin çalışmalarının önemine işaret ederek sözlerini sürdüren Çebi, “AK Parti’nin 21 yılı aşkın hizmet döneminde mahalle başkanlarımızın çok büyük emekleri vardır. Tüm mahalle başkan ve yönetimlerine gayretlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Önümüzde 2024 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimler var. Nasıl ki bu yıl seçimlerden zaferle ayrıldıysak aynı başarıyı 31 Mart yerel seçimlerinde de göstereceğiz.” şeklinde konuştu.

Editör: Muharrem Altıntaş