Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu! Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve komisyon üyeleri belli oldu!


PAZARLIKLARI İFŞA OLDU
Çebi, seçim kazanmak için her yolu mübah gören anlayışın oyununu 31 Mart'ta sandık başında bozulacağını vurgulayarak "Aynı işbirliğini geçtiğimiz yıl yapılan cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği genel seçimlerinde altılı masa etrafında sergilediler.
MİLLETİMİZ YİNE TOKADI VURACAKTIR
Kapalı kapılar arasında yapılan pazarlıkları, HDPKK'ya verilen sözleri, taahhütleri, altılı masayı, kendisine kurulan tüm tuzakları aziz milletimiz sandıkta başlarına geçirdi. Yine benzer bir senaryo ile karşı karşıyayız. Bu kirli işbirliğine aziz milletimiz sandıkta tokadı vuracak, oyunlarını başlarına geçirecektir." diye konuştu.
YIKILMAYA MAHKUMDUR
Çebi şunları söyledi: "İstanbul'u kazanma adına terör sevici DEM Parti ile pazarlık yapmaktan geri durmayan, Esenyurt'tu DEM'e teslim eden bu anlayış yarın da cumhurbaşkanlığı için İstanbul’u terör destekçisi DEM’e vermekten çekinmeyecektir. Terör destekçileri ile arasına mesafe koymayan, işbirliğini meşru gören bu anlayış daha önce defalarca olduğu gibi 31 Mart'ta da yıkılmaya mahkûmdur."

Editör: Haber Merkezi