Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti Zorlu, yüksek su faturalarına dikkat çekti


TOPYEKÛN BİR YOK ETME GİRİŞİMİ
AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi, 28 Şubat darbesinin yıldönümü nedeniyle bir açıklama yaptı. Çebi, 28 Şubat’ın Türkiye Cumhuriyeti Hükûmetine karşı gerçekleştirilen bir darbe olmasının yanı sıra toplumun büyük bir kesimine karşı bir sindirme girişimi olduğunu ifade ederek “28 Şubat yalnızca askeri değil siyasi, kültürel ve sosyal bir darbedir. 
KORO HALİNDE ZULME ALKIŞ TUTTULAR
Bazı sivil toplum kuruluşları olmak üzere, bazı siyasi partiler, kartel medyası ve sözde aydınlar koro halinde zulmü desteklediler, zulme, gözyaşına çanak tuttular. Üniversitede okuyan kız kardeşlerimizin zorla başlarını açmaya çalıştılar. 
ŞİMDİLERDE MAĞDURİYET KİSVESİNE BÜRÜNDÜLER
İkna odaları şeklinde adlandırılan zulüm odalarında her türlü baskıyı yapmaktan geri durmadılar. Aziz milletimize ve kutsallarımıza yönelik zulümde sınır tanımadılar. Zulüm döneminde darbe zihniyetine alkış tutanların şimdilerde 28 Şubat mağduriyetine bürünmesi de ayrıca manidardır.” dedi.
MALİYET 361 MİLYAR DOLAR
28 Şubat 1997 tarihinin Türkiye'nin demokratik sürecine büyük bir darbe vurduğu gün olarak hafızalara kazındığını ifade eden Çebi açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Eğitimden sağlığa, ticaretten kültüre kadar toplumun önemli bir bölümünün sistemin dışına çıkarılmasını amaçlayan bu antidemokratik ve gayriahlaki yıllar geçse de unutulmayacak mağduriyetler oluşturmuştur. Bankalardan hortumlanan 46 milyar dolar ile birlikte darbenin ülkeye maliyeti 381 milyar dolardır. 
MİLLÎ İRADE İLELEBET VAR OLACAKTIR
Sayın Cumhurbaşkanımızın başbakanlığı döneminden bugüne verilen mücadele milli egemenlik ve demokrasi mücadelesidir. Cumhurbaşkanımızın dirayeti ile 28 Şubat zihniyetinin milli iradeye karşı olan tüm uygulamaları ortadan kaldırılmıştır. Vesayeti, terörü, milli irade düşmanlığını sinsi şekilde meşrulaştırmaya çalışanlara karşı her daim milli egemenlik ve demokrasi mücadelesi ile karşı duracağız. 28 Şubat bin yıl süremedi ancak millet iradesi ilelebet var olacaktır.”
.

Editör: Ömer Altıntaş