AYNI KARARLILIK 28 MAYIS’TA DA SANDIĞA YANSIYACAKTIR
Çebi yaptığı açıklamada Cumhuriyetin ilanının 100. yıl dönümünde Türkiye’nin 28 Mayıs’ta geleceğine karar vereceğini belirterek “14 Mayıs’ta aziz milletimiz tavrını istikrardan, bağımsızlıktan, Türkiye Yüzyılından yana göstermiştir. Tüm şer odaklara, ülkeyi bölme heveslilerine, manda ve sömürge sevdalılarına karşı tokat gibi bir cevap vermiştir. 28 Mayıs’ta aynı kararlılığı gösterecek, ülkesinin geleceğine sahip çıkacaktır.” dedi. 
İŞBİRLİKLERİ SÜRÜYOR
CHP’nin terör örgütünün siyasi uzantısı HDP ile işbirliğinin 28 Mayıs seçimleri arifesinde de devam vurgulayan Çebi şunları söyledi: “CHP ile HDP ittifak anlaşması çerçevesinde ortak hareket ediyor. Terör olayları sonrası devleti suçlamaya yönelik tavırları, PKK/YPG’ye düzenlenecek sınır ötesi tezkereye karşı çıkmaları, TSK’ya yönelik kimyasal silah iftirasını dillendirmeleri, kamu kurumlarının sistematik şekilde hedef almaları, belediyelere Kandil’in dağ kadrosunun doldurulması yönünde fikir birliği içinde olmaları seçim döneminde de sürüyor. 
HAREKET NOKTALARI AYNI
TR 705 kodlu CIA ajanı olduğu ortaya çıkan CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu’nun seçimi kazandıkları takdirde PKK ile müzakere yapılacağını söylemesi, HDP’nin, “TSK’nin hava saldırıları bir an önce son bulmalı, açıklaması; Ben ve çevremdekiler de HDP'ye oy verdik, diyen Genel Başkan Yardımcıları. Hendek olaylarında “Bu bir darbedir, HDP'nin yanındayım” diyerek terör destekçiliği yapan, Devletin terörle mücadelesini protesto etmek için İzmir’de düzenlediği mitinge katılarak  “Gücünüzü arttırmak için desteğe hazırım” diyen CHP’li İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer. 
DEVLET’E SERİ KATİL
Devlete seri katil, diyen; Hiç korkmasınlar biz 15 Mayıs'tan sonra 86 milyon hep birlikte bu ülkeyi yönetirken terör örgütü propagandası yapanlar da dahil bu ülkeye barışı getireceğiz, diyen CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu. 
KANDİL’DEN OY DESTEĞİ
Benzer şekilde Kandil'deki tüm terör elebaşlarının destek açıklaması yapıp oy istedikleri cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu. Özerklik yasasını getirecekleri yönünde vaatlerde bulunan ve sürekli Osman Kavala ile terörist Selahattin Demirtaş'ı serbest bırakacağını söyleyen aynı Kılıçdaroğlu.”
28 MAYIS’TA SANDIĞA GÖMÜLECEKLER
İlçe Başkanı Çebi, 28 Mayıs seçiminin ülkenin istiklâl ve istikbal sorunu olduğunu belirterek şunları söyledi: “PKK'lı Selahattin Demirtaş'a ve teröristbaşı Abdullah Öcalan'a özgürlük, yerel yönetimlerde özerlik vaadi veren anlayış aziz milletimizin teveccühü ile 28 Mayıs’ta tamamen sandığa gömülecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

Editör: Muharrem Altıntaş