Grup yolunun; sıfırıncı ve on ikinci kilometreleri arasını kapsayan bölümde yürütülecek çalışmalar ile modern ve güvenli bir altyapıya kavuşturulacağı belirtildi. Gerçekleştirilecek çalışmalar arasında sanat yapıları, menfezler, duvarlar ve çift şeritli yol düzenlemelerinin yer alacağı ifade edildi. Yürütülecek çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte bölgedeki ulaşım konforunun artırılması ile vatandaşların daha güvenli ve rahat bir şekilde seyahat etmesinin hedeflendiği kaydedildi.

4222Be09 8041 442C 8B7B B89Ec470D134

12 KİLOMETRELİK YOL

Arsin Belediye Başkanı Hamza Bilgin açıklamasında, “Yaklaşık bir buçuk yıl önce bölgemizde meydana gelen sel felaketinden kaynaklı bu güzergâhtaki yolumuzda çok büyük yıkımlar meydana gelmişti. Sağ olsun Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu bizzat vaziyet aldılar ve bölgemizdeki yol problemiyle igilendiler. Bu güzergâhtaki yaklaşık 12 kilometrelik yolumuzu Karayolları ağına alarak ihalesini yaptırdılar ve burada ilk kazmayı vurmuş olduk. İnşallah en kısa zamanda kazasız belasız bu yolu bitirmeyi Mevlam bize nasip eder ve bölgemizdeki vatandaşlarımızın hizmetine sunmuş oluruz.” ifadelerini kullandı.

B6Af957C 6F54 4Cbd B4C0 9429A0Febf0A

BAŞKAN GENÇ: ÖZEL BİREYLERİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE KARARLIYIZ
BAŞKAN GENÇ: ÖZEL BİREYLERİN YAŞAM KALİTESİNİ YÜKSELTMEYE KARARLIYIZ
İçeriği Görüntüle

BÖLGEMİZE HAYIRLI OLSUN

Başkan Bilgin, çalışmalara destek veren isimlere de teşekkür ederek, “Başta Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Abdulkadir Uraloğlu olmak üzere, AK Parti Genel Başkan Yardımcımız ve Trabzon Milletvekilimiz Sayın Mustafa Şen, TBMM Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Başkanımız AK Parti Trabzon Milletvekilimiz Sayın Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekillerimiz Sayın Yılmaz Büyükaydın ve Sayın Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanımız Sayın Sezgin Mumcu, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Metin Genç, Karayolları Genel Müdürümüz Sayın Ahmet Gülşen ve Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Aşık’a teşekkür ediyoruz. Çalışmalarımız bölgemize hayırlı olsun.” dedi.

0F024A76 D238 4606 Bbea 464A2Ab5Bcdb

Muhabir: Ömer Altıntaş