Aydın, ziyaretlerinde yaptığı açıklamada, “Türkiye Yüzyılı Şehirleri için ilk günkü aşkla çalışmalarımızı gerçekleştireceğiz. Esnafımızın, hemşehrilerimizin taleplerinin farkındayız ve bunların giderilmesi adına projelerimiz var. Ortahisar ilçemizde hizmet zincirini daha da güçlendirmek için çalışacağız. Ahmet Metin Genç başkanımızın Ortahisar’da yükselttiği çıtayı daha da yukarı çıkartmak için görev üstleneceğiz.” dedi.

İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü İyi Parti Trabzon İl’den Sonra Ortahisar Ilçe’de Düştü

Aa99F797 53B1 451C 981D 149127E6845C

HERKESİN
OYUNA TALİBİM

Aydın, “AK Parti belediyeciliklerinin yaptığı hizmetler ortada. Yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Büyükşehir Belediyemiz ile el ele vererek Ortahisar’ımıza çok faydalı hizmetler sunmaya devam edeceğiz. Gerçekleştireceğimiz çalışmalarla tüm vatandaşlarımızın yaşantılarını kolaylaştıracağız. Ortak akıla önem veren bir anlayışla, şehirdeki sivil toplum kuruluşlarımızla da istişare ile hizmet birlikteliği gerçekleştireceğiz. Bu düşüncelerimizi hayata geçirmek için 31 Mart seçimlerinde herkesin oyuna talibim.” açıklamasında bulundu.

43Caf1D4 3B2D 4457 9204 A3Bfbd81F47D

BEKLENTİLERİ
İYİ BİLİYORUM

Trabzon’un her sokağını bildiğini ve şehrin her yanında hizmeti olduğunu belirten Aydın, “Trabzon’un her sokağını bilen, hayatını Ortahisar'da yaşamış bir isimim. Yapmış olduğum işler nedeniyle bu şehrin her köşesinde izim var. Şehrimizde yaşayan vatandaşlarımızın beklentilerini biliyorum. Ortahisarlı’lar emin olsun ki göreve seçilmemiz ile birlikte AK Parti belediyeciliği yine farkını ortaya koyacaktır.” dedi. Aydın'a ziyaretlerinde AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Ortahisar İlçe Başkanı Selahaddin Çebi ve MHP Ortahisar İlçe Başkanı Salih Akkoç da eşlik etti.

Editör: Haber Merkezi