ARAKLI'DA BU KAÇINCI SAPIKLIK ŞİMDİDE 5 KIZ ÇOCUĞUNA İSTİSMAR 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

BU REZİLLİĞE KİM DUR DİYECEK YİNE ARAKLI YİNE KÜÇÜK ÇOCUKLARA İSTİSMAR 
Trabzon’ Araklı'da bir ay içinde üçüncü  yüz kızartıcı sapık İstismar olayı meydana geldi . Araklı'da Bir Ay İçinde  yaşanan 9 yaşındaki kız çocuğuna cinsel istismar, 16 yaşındaki erkek çocuğuna şantajla eşcinsel ilişki olayından sonra yeni bir cinsel istismar olayı daha emniyet güçlerince ortaya çıkarıldı. 

ARAKLI POLİSİ CİNSEL İSTİSMARA GÖZ AÇTIRMADI 

Araklı Polisinin yürüttüğü Başarılı operasyon sonucu Z.E. (36) adlı şahıs gözaltına alındı. Gözaltına alınan şahıs Araklı Adliyesi’nde savcılığa verdiği ifadesinin ardından mahkemece tutuklandı.
 
5 Küçük Kıza Cinsel İstismar İddiası ile Adliye ye sevk edilen Z.E Savcının Tutuklama talebi ile Mahkemeye sevk edildi Mahkeme Hakimi Günlerir Araklı ve Trabzon Gündemini meşgul eden sapıklığa dur dedi zanlıyı tutuklayarak bahçecik ceza ve tutuk evine gönderdi.
 
Araklı polisinin kendisine gelen ihbarı araştırmasıyla başlayan soruşturmada, Z.E.’nin, yaşları 6 ila 9 arasında değişen 5 küçük kız çocuğuna cinsel istismarda bulunduğu ortaya çıktı. Olayın üzerine giden polisle, önceki gece yaptıkları operasyonla Z.E.’yi gözaltına aldı. Mahkemede tutuklanan Z.E. Bahçecik Cezaevi’ne gönderildi. Yaşanan bu olaylar Trabzon’da ahlaki çöküntünün yaşandığını gözler önüne serdi.