Borusan Otomotiv BMW Yetkili Satıcısı Kosifler Oto Trabzon BMW Store, "Retail Next" konsepti cercevesinde otomobil severlere kapılarını açtı.

IMG_6453

BMW'nin otomobil satış ile showroomdeneyimini yeniden tasarlamak amacıyla ortaya koyduğu Retail Next Konsepti, Kosifler Oto Trabzon ile simdi Trabzonluların hizmetinde. 

IMG_6452

Bu konsept, otomobilin tek başına bir yıldızolarak sunulduğu geleneksel showroomdeneyiminin ötesine geçerek, müşteriyleotomobilin sahneyi birlikte paylaştığı yeni nesil bir deneyimi ön plana çıkarıyor.

IMG_6449

Yeni konsept showroomda, siparişten teslimata, online randevu sisteminden temassız işlemlerekadar her detay müşteri memnuniyeti odağındadüşünüldü.

IMG_6459-1

Kosifler Oto Trabzon, bu yeni nesil konseptle BMW'nin sunduğu ayrıcalıklı lüks deneyimiyletüm müşterilerini bir araya getirmeyi hedefliyor. Retail Next konsepti, forwardism, yaklaşımıylaotomobil dünyasının geleceğine ışık tutan bütüncül bir anlayışı temsil ediyor. 

IMG_6454

Kosifler Oto Trabzon, modern tasarımı, ileri teknolojilerle donatılmış interaktif alanları ve sürdürülebilirlik ilkeleriyle şekillenen yapısıylaziyaretçilere benzersiz bir deneyim sunmayıvadediyor.

IMG_6456

BMW’nin En Güncel Modelleri, Kosifler Oto Trabzon’da Sergilendi!

IMG_6451

Kosifler Oto Trabzon, modern, lüks ve ileri teknoloji ile donatılmış şık ortamı ile ziyaretçilerine üst düzey bir deneyim sunarken, BMW’nin en yeni modelleri davetlilere tanıtıldı.

IMG_6458

BMW’nin en yeni tamamen elektrikli modelleri Yeni BMW i5 ve Yeni BMW i7’nin yanı sıra,

IMG_6461

Yeni BMW 5 Serisi ve BMW’nin SUV ürün gamında amiral gemisi konumundaki otomobili Yeni BMW X7 de Kosifler Oto Trabzon’da ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü.

IMG_6462-1

Kosifler Ailesi, Kosifler Group Yönetim KuruluBaşkanı Hasan Kosif, Süleyman Kosif, Selim Kosif, Bayram Kosif, Borusan Otomotiv icra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik, Yomra Belediye Başkanı Mustafa Bıyık, Yomra İlçe Emniyet Müdürü Tolga Ergüden, Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Trabzonspor Kalecisi Uğurcan Çakır, Trabzonspor Futbolcusu Berat Özdemir’in katıldığı etkinlikte, davetliler tamamen elektrikli Yeni BMW modelleri'niyakindan tanima firsati buldu.

Editör: Haber Merkezi