Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu açıklamalarda bulundu.

 IMG_8787

Başkan Zorluoğlu açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

"HIDIRNEBİ TURİZM MERKEZİ OLACAK"

Değerli Genel Başkan Yardımız Mustafa Şen Bey ve Trabzon Milletvekilimiz Vehbi Koç Bey ile kısa zamanda hizmete alacağımız yatırımları geziyoruz.

Sabah saatlerinde Hıdırnebi Yaylası’nda verimli bir program gerçekleştirdik. Turizm destinasyon ve kalitesini artırmak durumundayız. Orada yapılacak gölet ile ilgili bir değerlendirme ve saha incelemesi yaptık. Önümüzdeki süreçte Hıdırnebi Yaylası’nı önemli bir turizm merkezi yapacak adımlar atacağız.

IMG_8788-1

"YENİ OTOGAR BÖLGENİN DÖNÜŞÜMÜ ADINA BİR İŞARET"

Trabzon Otogarı önemli bir ihtiyaçtı. Eski otogar ihtiyacı karşılayamayacak bir şekle gelmişti. Bizim vaatlerimizden biri de yeni bir otogardı. Titiz bir çalışma ile ferah, konforlu ve estetik bir yapıyı ortaya koyduk. Bölgenin dönüşümü adına bir işarettir.

Buradaki 5 tane küçük sanayi sitesinin belirlediğimiz ve imar planlarına işlediğimiz yeni alanlarına taşınmasını takip edeceğiz.

IMG_8791-1

"EYLÜL AYI İÇİNDE İŞLETMEYE GİRECEK"

Otobüs firmalarını Eylül ayının ilk haftası itibariyle taşımaya başlayacağız. Eylül ayı içerisinde burası tam anlamıyla işletmeye girecek.


Beden ve yüz ifadelerinizden anlıyorum ki burası çok beğenildi. Burayı bu güzelliğe kavuşturan müteahite de teşekkür ediyorum. Trabzon sahilinden yaylasına kadar pek çok güzelliği hak ediyor. Bir kısmı yapıldı, yapılıyor ve yapılacak.

IMG_8790-1

MUSTAFA ŞEN: "SÜRPRİZLERE HAZIR OLUN"

Trabzon’da yapılan hizmetleri takip etmeye çalışıyoruz. Önümüzdeki günlerde çok daha farklı projeler de hizmete girecek. Sizler sürprizlere hazır olun. Herkese çok teşekkür ediyorum.

IMG_8794

VEHBİ KOÇ: "TRABZON HAK ETTİĞİ HİZMETİ ALMAYA BAŞLADI"


Hayırlı uğurlu olsun. Yakın zaman içinde terminali açacağız. Medeniyet dediğiniz böyle bir şeydir. İhtiyaç varsa, yöneticilerin de iradesiyle yapılır. Trabzon’un güzelliğine güzellik katan bir otogar. Başkanımız da bir duruş sergiledi ve otogarı Trabzon’a kazandırdı.

IMG_8792-1

Sabah saatlerinde KTÜ’de bir panele katıldım. Hocalarımız, eski bakan ve vekillerimizden katılanlar oldu. Program sonrası şehri gezmek üzerine plan yapılmış. Ayasofya, Ganita, Seyir Terası ve Akvaryum. Bu 4 destinasyonun 3’ü bu sene hizmete girdi. Demek ki Trabzon hak ettiği hizmeti almaya başladı. İnşallah bu açılışlar artarak devam edecek. Trabzon, Türkiye’de en yaşanabilir 10 şehir arasında olacak diye umuyoruz.

IMG_8791-1

Editör: Muharrem Altıntaş