Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, programda yaptığı açıklamalarda şu ifadeleri kullandı;

D8F762F1 0Dea 4073 Aa2E D39Be63Fa640

5 yıl boyunca tutku ve aşkla şehrimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Şehri daha yaşanabilir bir hale getirmek adına çalışmalar yürüttük.

Cumhur İttifakı MHP İl Başkanı Ayar’dan Başkan Genç’e Ziyaret Cumhur İttifakı MHP İl Başkanı Ayar’dan Başkan Genç’e Ziyaret

"Adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum"

Ortahisar altyapı çalışmalarına sona geldik. Yeni otogar, dolmuş dönüşümü, yeni yollar, yaygın bir toplu taşıma sistemi, Ganita ve Yalıncak sahil düzenlemesi, Avrasya Pazar, Maraş Caddesi bir çırpıda sayabileceğimiz önemli yatırımlar oldu. Başta sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği olan herkese şükranlarımı arz ediyorum. Şimdi bayrağı daha yukarı taşıyacağına inandığım Ahmet Metin Genç kardeşime devrediyoruz. Adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılar diliyorum.

I M G 9679
"En ufak bir serzenişte dahil bulunmaya hakkım olmadığına inanıyorum"

Bana diyorlar ki, yeniden aday gösterilmedin ama bir tepki de göstermedin. AK Parti göreve geldiğinde Bingöl Genç'te kaymakamdım. Daha sonra birçok yerde görevler aldım. 2019'da da Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı oldum. Bütün bu görevlerin ardında Cumhurbaşkanımızın takdiri ve imzası oldu. Elbette şahsımın donanımı ve liyakati de var, onu da hesaba katmak gerek. Ama hepsinde Cumhurbaşkanımızın takdirdi vardı. Yeniden aday gösterilmedim diye en ufak bir serzenişte dahil bulunmaya hakkım olmadığına inanıyorum. 2.5 aylık süremizde devam eden projeleri takip edeceğim. Bir yandan da Büyükşehir ve ilçelerde adaylarımızın yanında olacağım.

Editör: Melek Çakır