İkinci tura kalan ve 28 Mayıs 2023 Pazar Günü gerçekleştirilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerine Sürmene'den tam destek geldi.

IMG_6150

Başkan Üstün konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Ülkemizde tarihi iki seçimi geride bıraktık. 14 Mayıs 2023’te yapılan seçimlerle AK Parti’miz ve Cumhur İttifakımız ülke halkının teveccühünü, takdirini ve güvenini kazanarak yine ve yeniden birinci oldu. 

14 Mayıs 2023’te yarım kalan işimizi ise,  Rabbim’in izniyle dün tamamladık ;tüm Türkiye’mizle Cumhur ittifakımızla tek yürek tek bilek olduk,  Sn. Recep Tayyip Erdoğan’ı tekrar Cumhurbaşkanı seçtik. Hiç kuşku yoktur ki ülkemiz ve milletimiz emin ellerdedir. Ömrü hizmet yolunda; gönlü millet aşkında olan ‘Doğru Adam’la yola devam dedik. 
Başkan Üstün konuşmasının devamında ;


Sürmene Recep Tayyip Erdoğan dedi ,Türkiye Recep Tayyip Erdoğan dedi.

"Millet olarak 14 Mayıs'ta ve 28 Mayıs'ta yapılan seçimlerde Aziz Türk Milleti oy hakkını demokratik bir şekilde sağduyulu olarak kullanarak tercihini yapmıştır.Yapılan seçimler Türk Demokrasisine ve Milletimize hayırlara vesile olsun.Bundan sonraki süreçte ilimiz özelinde yeni göreve gelen milletvekillerimizle birlikte ilimizin ve esnaflarımızın sorunlarının çözümü için bizlerde çaba göstermeye devam edeceğiz.Bu duygu ve düşüncelerle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve  ilimiz milletvekillerimize ülkemiz ve ilimiz adına yeni dönemde yapacak olduğumuz çalışmalarda başarılar dilerim" dedi.

Editör: Muharrem Altıntaş