Başkan Üstün Kardan Kapalı Mahalle Yolumuz Kalmadı 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com  

Trabzon Sürmene Belediyesi Karda kapanan 37 Mahalle Yolunu Kısa bir zaman içerisinde açarak vatandaşların taktirini kazandı. Bugün itibari ile Sürmene'ya bağlı Mahalle Yollarının tümünü ulaşıma açan Sürmene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ,Sürmene Şehir İçi ulaşımınıda kar esaretinden kurtardılar. Gece gündüz demeden 7/ 24 Çalışmaya devam eden Sürmene Belediyesi ekipleri halkın sağlığı ve Mutluluğu için elinden geleni yaptı. Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün'ün koordine ettiği Karla Mücadele ekipleri Başkanlarının yüzünü güldürdüler kara çıkartmadılar. Başkan Üstün Karla Mücadelede toplu Mücadele vererek takım ruhu ile çalıştıklarını ekibin her daim yanında olduğunu ifade etti. Sürmene Belediye Başkanı Üstün ; 

SÜRMENE MERKEZİNİ DENİZ SUYU İLE YIKADIK 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün  Kardan temizlediğimiz Şehir Merkezimizi Denizden Vidanjörlerle Çektiğimiz Tuzlu su ile yıkadık. Üstün Şehir Merkezinde Tuzlu su Kullanmamızdaki neden akşam hava sıcaklığı eksilere düşünce buzlanma yapıp vatandaşlarımızın zorlukla yaşamlarını sürdürmelerini engellemekti. Üstün Buzlanmadan dolayı kayıp düşmeler kalça,kol ve kafa kırıkları oluşmasını da engellemiş olduk .

BAŞKAN ÜSTÜN YOLLARI KAPALI HALKIMIZA ZABITA İLE EKMEK DAĞITTIK 
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Kardan dolayı Yolları kapalı olup da evlerinde ekmeksiz kalan vatandaşlarımıza Muhtarlarımız vasıtası ile Zabıtalarımız ekmek dağıttı. Üstün bugün itibari ile halkımıza ihtiyacı olan 500 ekmek dağıttık . 

YARIN MAHALLELERDEKİ TALİ YOLLARIMIZDA TAMAMEN TEMİZLENMİŞ OLACAK 
Başkan Üstün 37 Mahallemizin An Yollarını açmış bulunuyoruz ,Üstün yarın akşama kadar karla kapanan Tüm mahalle ara yollarını da kardan temizleyip Halkımızın hizmetine sunmuş olacağız dedi. 

KAR EN ÇOK SÜRMENE'YE ZARAR VERDİ
Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Yoğun Yağan Kar İlçemize verdiği zarar başka bir ilçeye vermedi 2 Fabrikanın çatısı Çöktü,Bir Fabrika Çöktü bir Sunta ve Mobiya satan İşyerimizin ise Çatısı Çöktü. Üstün zararımız büyük ama can kaybımız olmadığı için sevinçliyiz Esnaflarımızdan Elif Ticaret Ali Rıza Memiş'in oğlu Fatih Memiş İşyerlerinin çatısı Çöktüğünde ayağı Kırıldı. Fatih Memiş kardeşimize Allahtan şifa diliyoruz Geçmiş olsun diyoruz .