19 - 20 Ağustos tarihlerinde gerçekleştirilen organizasyonun kortej yürüyüşü 18 Ağustos Cuma günü yapıldı. Bu yıl da güreş sporseverlerini ağırlayan 
Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi’nin baş konuğu kardeş belediyesi olan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün oldu .Başkan Çerçi güreşseverleri Yuntdağı’nda bir araya getirdi .

IMG_7771

Türkiye Geleneksel Güreşler Federasyonu CW Enerji Yağlı Güreş Ligi'nin 6'ncı etabı olan Yunusemre Belediyesi Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri, 19 - 20 Ağustos tarihlerinde Ortaköy Er Meydanı'nda gerçekleşti. Bu yıl ilk kez uygulanmaya başlanan Türkiye Yağlı Güreş Ligi'nde tek ilçe belediyesi, Ege Bölgesi’nde ise tek belediye olan Yunusemre Belediyesi, 76’sı başpehlivan  olmak üzere bin 380 pehlivanı ağırladı.

IMG_7770

Manisa/Yunusemre Belediyesi’nin düzenlediği Geleneksel 8. Yuntdağı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün Kardeş Manisa/Yunusemre Belediye Başkanı Dr.Mehmet Çerçi’ye hediyeler taktim etti . 
IMG_7769

Ziyaret sonrası bir açıklama yapan Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün ; 

Manisa/Yunusemre Belediyesi geleneksel Ortaköy Yağlı Pehlivanlık Güreş müsabakalarını izlemek üzere kardeş Belediyemiz olan Yunusemre Belediyesi Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi kardeşimin davetine icabet ettik. Sayın Başkanımızın misafir perverllğine çok teşekkür ederim. Gelmişken sayın Başkana Trabzonspor forması ve Sürmene bıçağı hediye ettik. Kendilerini en kısa zamanda ilçemizde ağırlamak istediğimiz söyledik. Ayrıca Kırkpınar ağası hemşehrimiz Seyfettin Salih kardeşimizle de bir araya geldik.

IMG_7772IMG_7774

IMG_7773

Editör: Muharrem Altıntaş