31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinde, Ofluların teveccühü ile yeniden Of Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Salim Salih Sarıalioğlu, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

I M G 2692

Ofluların büyük desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı olan Salim Salih Sarıalioğlu, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk mesai gününden itibaren Of’taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ediyor; onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

I M G 2693

Seçimlerde elde ettiği başarının mimarı olan Oflulara teşekkür eden Başkan Sarıalioğlu; "Bu şehrin göstermiş olduğu sevgi ve teveccühe karşı her zaman kanımızın son damlasına kadar mücadele edeceğiz. Kıymetli hemşehrilerim; bu dakikadan itibaren kendinizi sahipsiz görmeyin. Hangi siyasi partiye mensup olduğunuz, hangi siyasi partiye oy verdiğiniz önemli değil. Sizler benim kardeşimsiniz" dedi. 

İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu İYİ Parti'de Yeni Genel Başkan Müsavat Dervişoğlu oldu

Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde Of’u zirveye taşıyacak işleri yediden yetmişe tüm Ofluların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Sarıalioğlu,"Kıymetli Oflular, değerli hemşehrilerim; kazananın sadece Of olduğu bir seçimi geride bıraktık. Seçim kampanyamız süresince attığımız her adımda, çaldığımız her kapıda tek gayemiz, hemşehrilerimizin sıkıntılarına ortak olmak, gönüllerine girebilmek oldu. Of’umuz için titizlikle ve muhabbetle çalışarak projelerimizi anlattık. Sizler ise seçimlerde kullandığınız oylarınızla yepyeni bir dönemi başlattınız. Bize olan güven, sevgi ve destekleri için partimizin kıymetli yöneticilerine, kadınlarımıza ve gençlerimize, kampanyamıza katılan gönüllülerimize, bize oy versin veya vermesin tüm Oflulara bu başarının bir parçası oldukları, gönül verdikleri ve katkı sundukları için ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra birlik olma, daha çok çalışma, bayrağı daha ileriye taşıma zamanı. Bunu da yine Oflularla, hep beraber başaracağız"şeklinde konuştu.

I M G 2691I M G 2694

Editör: Haber Merkezi