“1800 KM’LİK YOL AĞIMIZ VAR”

Fc9362F9 7E59 4722 8Cb2 98B630048F58

Özellikle merkez mahallelerde TİSKİ, doğal gaz, TELEKOM ve elektrik ile ilgili altyapı çalışmalarından dolayı bozulan ana arterlerde ve tali yollarda çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getiren Başkan Kaya, “Öncelikli hedefimiz yollarımızı halkımız için daha güvenli ve daha konforlu hale getirmek. İlçemizin jeolojik yapısından dolayı yaklaşık 1800 km’lik çok geniş bir yol ağımız var. Bu çok büyük bir rakam. Gerek iklim şartlarından gerekse kullanıma bağlı olarak yollarımızda bozulmalar oluyor. İvedilikle bunlara çözüm üretmeye çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı. 
01759Ae1 146A 4412 A0C2 A771065C73A8

“KALICI ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİZ”

“Ortahisar’ımızın 87 mahallesinin tamamında irili, ufaklı yol sorunları var. Bunları öncelik sırasına ve aciliyet durumuna göre tekrar ele alıyoruz.” diyen Başkan Kaya şöyle konuştu: “Vatandaşlarımızın yoğun altyapı çalışmalarından dolayı birtakım şikâyetlerinin olduğunu biliyoruz. Özellikle yap-boz çalışmaları hem kaynak kaybına hem de halkımızın mağduriyetine neden oluyor. Bizler vatandaşlarımızın bize emanet ettiği belediye bütçesini, en verimli bir şekilde ve yerinde kullanmak istiyoruz. Boşa harcayarak tek kuruşumuz yok. Göstermelik ya da halkımızın gözünü boyamak için çalışma yapmayacağız. Uzun vadeli, kalıcı çözümler üretmenin peşindeyiz. Bu doğrultuda da çalışmalarımıza aralıksız devam edeceğiz.” 
E18B5F60 8Bd0 4014 Ba2B 58Ae5C8Bba5E

“HİZMETTE GERİ KALMIŞ MAHALLELERDE DAHA FAZLA ÇALIŞMA”

Özellikle kırsal mahallelerde ihmal edilmiş, adeta kaderine terk edilmiş yolların olduğuna vurgu yapan Başkan Kaya, “İlçemizdeki 87 mahallemizin tamamında, yollarımızı daha nitelikli hale getireceğiz. Her bir mahallemize dokunacağız. Muhtarlarımızla ve vatandaşlarımızla sürekli irtibat halinde olacağız. Bilhassa, yeteri kadar hizmet alamamış mahallelerimizde daha fazla çalışma yapacağız. Vatandaşlarımızın ulaşım konforunu ve yol güvenliğini en üst düzeye çıkarmak için daha önceki dönemlerle kıyaslanamayacak ölçüde projeler yürüteceğiz.” diye konuştu.

TAMAMLANAN VE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Masaya Yatırıldı Trabzon Sürdürülebilir Kentsel Ulaşım Planı Masaya Yatırıldı

Yalı Mahallesi Doktor Süreyya Sokak, Karşıyaka Mahallesi Sevda Sokak ve Soğuksu Mahallesi Asırlık Sokak’ta asfaltlama çalışmaları ve Akoluk Mahallesi Cumhuriyet Caddesi’nde beton, tretuvar ve hatıl çalışmaları tamamlandı. 2 Nolu Beşirli Mahallesi 912 Nolu Sokak bağlantı yolunun yapım çalışması devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi