Trabzon’da Ortahisar Belediyesi tarafından hizmete açılan Tünel Akvaryum’un 1. Yılı bugün yapılan törenle kutlandı. Ortahisar Belediyesi tarafından, özel firma ile yapılan iş birliği ile hayata geçirilen Trabzon Akvaryum’un (Tünel Akvaryum) 1. Yılı kutlaması Akvaryum’un önünde gerçekleşti. 
Burada kısa bir konuşma yapan Başkan Ahmet Metin Genç, akvaryum 1 yılda kaç kişinin ziyaret ettiğini de açıkladı. 
Başkan Ahmet Metin Genç, yaptıkları projeksiyona göre yıllık hedeflerinin 200 bin ziyaretçi olduğunu belirtirken 1 yılda bu rakamın üzerine çıktıklarını ifade etti. 
Başkan Ahmet Metin Genç, “Bugün itibariyle ziyaret eden toplam kişi sayısı 283 bin 857… Ne kadar doğru bir iş yaptığımızın göstergesi” dedi. Başkan Ahmet Metin Genç, ayrıca tünel akvaryum yapıldığı sırada özel bir firmanın sahibi olduğu yüzde 25 hissenin de Ortahisar Belediyesi tarafından satın alındığını ifade etti. 
Başkan Ahmet Metin Genç, “Kurulduğu ve açıldığı tarih itibariyle 78 milyon bedele mal olmuştur. Yüzde 75 Ortahisar Belediyesinin bünyesindeyken kalan 25’i de bedeli mukabilinde satın aldık. Şu anda yüzde yüzü Ortahisar Belediyesine bağlı şirketimizin hissesinde” dedi

Editör: Muharrem Altıntaş