BAŞKAN GENÇ GÖREVE HIZLI BAŞLADI

3Df7747F C0Ec 4D0B 97A5 5E07Af54Aa17
Yaklaşık 3 saat süren toplantıda, Genel Sekreter ve Daire Başkanları, yürütülen faaliyetler hakkında Başkan Genç'e bilgi verdi ve yeni dönem planlamaları hakkında brifing sundu.
İlk günden işe hızlı başlayan Genç, toplantıda belediyenin mevcut durumu hakkında detaylı bilgi aldı ve görev süresi boyunca izleyeceği stratejiler doğrultusunda değerlendirmelerde bulundu.
Gerçekleştirilen toplantıda Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç şu sözlere yer verdi: 
‘’Geçen dönem değerli Başkanımız Murat Zorluoğlu ve sizlerle birlikte icra organlarımız olarak güzel hizmetler yaptık, şehrimize dokunduk. Şimdi hem yeni dönemde aynı projeksiyonla birlikte kalan işlerimizi tamamlamak hem de halkımıza söz verdiğimiz icraatlarımızı, çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek adına bir gayretin içinde olacağız.’’

I M G 2652
BU ŞEHRE HİZMET ETMEK BENİM İÇİN BÜYÜK ONURDUR
Başkan Genç, ‘’Halkımıza söz verdiğimiz icraatlarımızı, çalışmalarımızı ve projelerimizi hayata geçirmek adına bir gayretin içinde olacağız. Allah nasip ederse aldığımız bayrağı daha yukarılara taşıyabilmek, çıkarabilmek bizim hedefimiz. Şehrimize hizmet etmek bizim için büyük bir onur, büyük bir gururdur.’’ ifadelerini kullandı.
Genç, büyükşehir belediyesinin daha etkin ve verimli hizmet sunabilmesi için kararlılıkla çalışacaklarını belirtti. Ayrıca Başkan Genç, tüm daire başkanlarıyla iş birliği içerisinde Trabzon'u çok daha modern bir şehir haline getirecekleri inancına vurgu yaparak;

F96Bab88 5750 4Eb7 949B 45360B1A189D
‘’Hem seçim döneminde halkımızla paylaştığımız projeleri hem de bu şehirde yaşayan bütün kesimlerin bizden beklentilerini karşılamak durumundayız. Böyle bir görevimiz var. Böyle bir sorumluluğumuz var. Böyle bir zorunluluğumuz var. Allah mahcup etmesin inşallah bu dönemde güzel işlere hep beraber imza atacağız.’’ dedi.
Toplantı, Trabzon Büyükşehir Belediyesi'nin yeni döneminin başlangıcı olarak nitelendirildi ve Genç, iş birliğinin önemine vurgu yaparak, Trabzon’un kazanımları için kararlılıkla çalışacaklarını ifade etti.

Dr Çankaya’dan serzeniş: Hiç mi devlet terbiyesi almadınız? Dr Çankaya’dan serzeniş: Hiç mi devlet terbiyesi almadınız?

39F13Ac4 De49 4314 98Ef 65Ddc48103B5I M G 26536994Ff2F 7E21 4565 A3A8 869C3Da55201

Editör: Ömer Altıntaş