Kurbanlık satan esnaflarla ve kurbanlık satın alan vatandaşlarla sohbet eden Başkan Çebi, kurbanlık hayvan Pazar satış yerinde vatandaşların beklentilerini daha iyi karşılamak adına vatandaşlar ve esnaflarla istişarede bulundu.

IMG_0301

Kurbanlık satan esnaflara hayırlı işler dileyen Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, kurbanlık satın almak için gelen vatandaşlarında bayramlarını tebrik etti.
IMG_0306
Kurban pazarı ziyaretleri sonunda Başkan Recep Çebi; “Kurban pazarında incelemelerde bulunarak vatandaşlarımızla istişareler ettik. Bizlerden beklentilerini öğrenmeye çalıştık. Bayramlarını tebrik ederek hayırlı alışverişler temennilerinde bulunarak sohbet etme imkânına sahip olmuş olduk. Hem de kurban bayramı öncesinde belediyemizden istekler talepler ne ise bu taleplerinde karşılanması noktasında ve bundan sonraki kurulacak olan Pazar yerleri konusunda neler yapmamız gerektiği konusundaki görüş alışverişini tamamlamış olduk. Şahsım ve birlikte olduğum heyetle beraber bütün Araklılı hemşerilerimin kurban bayramını canı gönülden tebrik ediyor, Araklımıza, vatanımıza, milletimize, Türk ve İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum.” Şeklinde konuştu.
IMG_0309
Araklı Belediyesi tarafından kurulan kurbanlık pazarı ziyaretlerine Başkan Recep Çebi ile birlikte belediye meclis üyeleri, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri de katıldı.

IMG_0303IMG_0302IMG_0299IMG_0298IMG_0300IMG_0304

Editör: Muharrem Altıntaş