Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu Başkanı Mahmut Ören, 02 Mart Cumartesi günü KTÜ Atatürk Kültür Merkezinde yapılacak olan Divan Başkanlık Kurulu Yönetimi seçimlerinde aday olduğunu duyurdu. Adaylık açıklaması, bir basın toplantısında yapıldı.

I M G 3397

Ören, konuşmasının başında, yol arkadaşı Osman Çavuşoğlu'nun trafik kazası geçirdiğini ve bu nedenle toplantıda yer alamadığını belirterek, Çavuşoğlu'na acil şifalar diledi.

Trabzonspor Kulübü'nün çeşitli yönetim kademelerinde görev almış ve kulübe emek vermiş bir ekip ile birlikte aday olduklarını ifade eden Ören, Trabzonspor Divan Kurulu'nun kulübün en önemli istişare organı olduğunu ve kulübün başarılarla dolu tarihinde önemli bir yer tuttuğunu vurguladı.

I M G 3403

Ören, "Trabzonspor'umuz özüne ve kendi gücüne güvenerek yola çıktığı sürece, Türk Futbolu için de bir umut olacak ve mevcut adaletsizliklerin üstesinden gelecektir" dedi ve birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Ören şu ifadeleri kullandı:

Trabzonspor Kulüp Tüzüğü gereğince, 02 Mart Cumartesi günü K.T.Ü Atatürk Kültür Merkezinde, yapılacak olan Divan Başkanlık Kurulu Yönetimi seçimlerinde, önceki yıllarda kulübümüzün çeşitli yönetim kademelerinde hiçbir ikbal beklentisi olmadan görev almış, emek vermiş, spor ve kulüp yönetimlerinde rüştünü kanıtlamış olan arkadaşlarımla birlikte aday oldum.

I M G 3401

Adana Demirspor maçında bileğinden sakatlanmıştı... Meunier kupa maçında oynayacak mı?
Adana Demirspor maçında bileğinden sakatlanmıştı... Meunier kupa maçında oynayacak mı?
Trabzonspor Kulübü Divan Kurulu, kulübün idari işlerine katılmamakla birlikte, kulübümüzün en önemli istişare organıdır. Başarılarla dolu kulüp tarihimizin hafızası niteliğini taşır. Bu hafıza zor günlerin çıkış yollarını ve çözümlerini de dimağında taşımaktadır. Birliğimizin ve geleceğimizin teminatıdır.

I M G 3395

Bize göre, üyeleriyle, yönetimiyle, çalışanları ve taraftarıyla birlikte olup, kulüp bütünlüğünü sağlayarak, şanlı tarihimizin bize bıraktığı Trabzonspor karakterine sahip çıkmanın yegane organıdır.

Trabzonspor'umuz özüne ve kendi gücüne güvenerek yola çıktığı sürece, adaletsizliğe gömülmüş olan Türk Futbolunun da kurtuluşuna çare bulacak, Türk Futbolunu bekleyen felaketten kurtulmanın önünü açacaktır.

Ve Trabzonspor'da elbirliği yapıldığında şanlı geçmişinde olduğu gibi kendi özüne ve kendi gücüne dayanarak zaferler kazanmayı sürdüreceğini inanıyorum.

Unutmamalıyız ki, "Biz, biz, biz, birlik olursak" yeni zaferler yaşarız.

Bu vesileyle, Trabzonspor Kulübü'nün Divan Kurulu üyelerini, 02 Mart Cumartesi günü yapılacak olan Divan Kurulu toplantısına katılmaya ve oyunu Mahmut ÖREN Başkanlığındaki Sarı Listeden yana kullanmaya davet ediyorum"

Toplantıda daha sonra soru-cevap kısmına geçtildi.

"Yusuf bey tam açıklığıyla anlattı. Sadeleştirme başlığı altında toplantı önerildi ve bir araya geldik. Tekliflerle alakalı görüşmeler sağlandı. 2. olan da uygun bulmadığım için toplantıdan ayrıldım daha sonra üçlü olarak devam ettiler. Benim önerim olmadı, Yusuf beyin dışında öneri sunan olmadı. Benden sonra başkası tarafından getirildiyse de bilemiyorum. 24 Ocak’ta açıkladım ama öncesinde 14-15 Ocak’ta Yusuf Bey ile bir araya geldik. Sadeleştirme yapamadık. Diğer adaylarda birer birer açıkladı. Bütün adaylarla çalıştım. 20 yıldır aralıksız görev yaptım hepsi dostum arkadaşım büyüğüm de var. Hiç kimseyle sorunumuz yok"

Editör: Ömer Altıntaş