Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, 9 Eylül Salı günü Trabzon’da bir dizi programa katılacak.
Bakan Kurum’un programı saat 11.00’de AK Parti Trabzon İl Teşkilatı ile buluşma ile başlayacak. Ardından saat 12.00’de Ortahisar’daki Mendirek Kafe’de basın toplantısı düzenlenecek.
Saat 13.00’te Ortahisar Uzunkum Yaşam Alanı’nda incelemelerde bulunacak olan Kurum, 14.30’da Çarşıbaşı’nda Millet Bahçesi’nin açılışını gerçekleştirecek.
Günün ilerleyen saatlerinde kentsel dönüşüm projeleri ve esnaf ziyaretleri öne çıkacak. Saat 16.00’da Pazarkapı Kentsel Dönüşüm Yenileme Projesi incelenecek, esnaf ziyaretleri yapılacak. 17.00’de ise Kahramanmaraş Caddesi’nde esnafla bir araya gelinecek.
Bakan Kurum’un Trabzon programı saat 17.30’da Ortahisar’da sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle yapılacak toplantıyla sona erecek.





