IMG_5203
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu,Ortahisar Engelsiz İletişim Merkezi'ni ziyaret etti .  
IMG_5205
Ortahisar Engelsiz İletişim Merkezinde bulunan 16 Engelli Derneğini tek tek ziyaret eden Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler Trabzon Şehit Aileleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğini ,Trabzon Otizm Derneğini ve Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneğini de ziyaret etti . 
TRABZON'A OTİZM YAŞAM MERKEZİ YAKIŞIR 

Trabzon Otizm Derneği Başkanı Muradiye Dilek ,yönetim kurulu üyeleri ve Otizmli gençler Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nu ellerinde " Otizm Yaşam Merkezi Trabzon'a yakışır" dövizi ile karşıladılar . Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler "Trabzon Otizm Yaşam Merkezi" için gerekli çalışmaları yapacaklarının sözünü verdiler .
IMG_5213
Bakan Karaismailoğlu Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği'ni ziyaretinde Dernek Başkanı Melek Çakır ,yönetim kurulu üyeleri ve hafif zihinsel Engelli eğitilebilir 18 yaş üstü gençlerle bir araya geldi . Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği Başkanı Melek Çakır Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'na İçişleri Bakanlığı ile ortaklaşa yaptıkları 18 Yaş Üstü Eğitilebilir hafif zihinsel engelli gençler yararına yapılan "Ben De Varım" Projesini anlattı .Bakan Karaismailoğlu ve beraberindekiler projeyi uygulamakta olan gençler ve aileleri ile bir araya geldiler . Hediyelik bez çanta yapıp üzerine baskı yapmakta olan Hafif Zihinsel Engelli eğitilebilir gençlerle fotoğraf çektiren Bakan Karaismailoğlu ve AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın "Ben De Varım" projesine destek olacaklarını bildirdiler . 
IMG_5204

Başkan Çakır ;Ziyaretlerinden ötürü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın ,Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ,AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu'ya Lösemi ve Engelli Gönüllüleri Derneği ve Engelli çocuklarımız ardına teşekkür ediyoruz.

IMG_5203

IMG_5205

IMG_5210IMG_5207IMG_5212IMG_5209IMG_5205

IMG_5213

Editör: Muharrem Altıntaş