ULAŞTIRMA VE ALTYAPI BAKANI KARAİSMAİLOĞLU:

-ÇALINMADIK KAPI, GİRİLMEDİK GÖNÜL BIRAKMAYACAĞIZ

98b3b1ff-b82d-4601-a3a5-13dc3946aa07

-28 MAYIS’TA O KİRLİ MASKELERİ YIRTIP ATACAĞIZ

0ed689bd-9cc5-4b08-b242-d123dff044b4

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacaklarını belirterek, “Vizyonsuz aday ve kirli ittifaklar, teröristlerle iş birliği yapmasının dersini 14 Mayıs'ta aldığı için şimdi başka maskelerle milletimizin önüne çıkmaya çalışıyorlar. 28 Mayıs'ta o kirli maskeleri de yırtıp atacağız” dedi.

0ed689bd-9cc5-4b08-b242-d123dff044b4

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Akçaabat’ta vatandaşlara hitap etti; çok önemli günlerin arifesinde olduklarını söyledi. Bu seçimin sadece Türkiye’nin seçimi olmadığını, bütün dünyanın bu seçimi takip ettiğini belirten Karaismailoğlu, “Türk Cumhuriyetleri, mazlumlar, müslüman bütün devletler Recep Tayyip Erdoğan’ın kazanmasını istiyor. Onun karşısında Türkiye düşmanları, Türkiye’den nefret edenlerin hepsi kirli ve vizyonsuz ittifakı destekliyor. Mazlumlar kazanacak, Müslümanlar kazanacak, Türk Cumhuriyetleri kazanacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye’nin dört bir yanında imza atmadıkları yer kalmadığını ifade eden Karaismailoğlu, en son mührü de Zigana dağlarına vurduklarını söyledi. Karaismailoğlu, “Vatanına hizmet etmek, milletine hizmet etmek nedir görün. Öyle söz vermekle, duvarlara yazmakla, pankart asmakla olmaz. Eserlerinizle, sözlerinizle, icraatlarınızla yerine getirirsiniz” dedi.   

ZİGANA DAĞI’NDA ÇİLELİ GEÇEN YOLCULUKLARIN HEPSİ TARİH OLDU 

3 Mayıs’ta açılan Zigana Tüneli’nden 100 binin üzerinde aracın geçiş yaptığını kaydeden Karaismailoğlu, Zigana Dağı'nda çileli geçen yolculukların hepsinin tarih olduğunu söyledi. Bu yatırımlarla, güzelliklerle şehirlerin gelişip, büyüyeceğini aktaran Karaismailoğlu, şöyle devam etti:
“Burada yeni istihdam alanlarını üreteceğiz, yeni iş alanları üreteceğiz. Gençlerimiz, çocuklarımız artık memleketlerinde çalışacak. 1 Mayıs'ta Güney Çevre Yolu’nun temelini attık. Çalışmalar devam ediyor. Pazar günü oradaydık. 20 günde neler yaptık? Onu da herkese gösterdik. Biz işe başladık mı ucundan tutmayız. İşin bitmesi için canla başla çalışırız. Ya Güney Çevre Yolu temel attığımız gibi hızlıca çabucak bitirilecek ya da İstanbul'da bu vizyonsuzların yaptığı gibi kaderine terk edilmiş tüneller, metro inşaatları gibi kaderine terk edilecek dedik. Akçaabatlılar da Güney Çevre Yolu’nun hızlı bitirilmesi yönünde karar verdi.”


CUMHURBAŞKANIMIZIN LİDERLİĞİNDE YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞİMİZ VAR


Çalınmadık kapı, girilmedik gönül bırakmayacaklarını vurgulayan Karaismailoğlu, “Vatanımızın, milletimizin geleceği, çocuklarımızın geleceği olan bu seçimler için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde yapacağımız daha çok işimiz var. O yüzden bu eksik kalan arkadaşlarımızın da gönüllerini gireceğiz. Bu karşımızdaki vizyonsuz aday ve o kirli ittifaklar teröristlerle iş birliği yapmasının dersini 14 Mayıs'ta aldığı için şimdi başka maskelerle milletimizin önüne çıkmaya çalışıyorlar. Daha dün Selahattin Demirtaş teröristine özgürlük isteyenler, bugün başka maskeler takmaya çalışıyorlar. Ama bunu yemezler. İş işten geçti. 28 Mayıs'ta o kirli maskeleri de yırtıp atacak olan sizlersiniz. Bizim hedeflerimiz büyük. Bakın biz proje anlatıyoruz, ülkemizin geleceğinden bahsediyoruz. Lider ülke, lider Türkiye diyoruz. Liderimiz Cumhurbaşkanı diyoruz.”

HER SOKAKTA CUMHURBAŞKANIMIZIN GÖLGESİNİ, SICAKLIĞINI HİSSETTİRECEĞİZ

Bolu Dağı Tüneli ile Zigana Tüneli’nin karşılaştıran Bakan Karaismailoğlu, 17 yılda 3 kilometrelik tüneli bitiremeyen Türkiye'den, bunun 5 katı tüneli 5 yılda bitiren bir Türkiye'ye geldiklerinin altını çizdi. Bunun eski ve yeni Türkiye arasındaki farkı gösterdiğini belirten Karaismailoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Bakan Karaismailoğlu, çok güçlü bir şekilde Akçaabat'tan bütün dünyaya ses vereceklerini dile getirerek, “Yüzde 75 aşağısını kabul etmiyoruz. Akçaabat’a da bu yakışır. Pazar günü Türkiye'nin bayramı, bütün mazlumların, müslümanların ve Türk Cumhuriyetlerinin bayramını. Hep beraber kutlayacağız. Şu kısa sürede tansiyonu düşürmeyeceğiz. Her mahallede, her sokakta Cumhurbaşkanımızın gölgesini ve onun sıcak yüreğini hissettireceğiz. Hep beraber pazar günü sandıkları patlatmaya hazır mıyız” diyerek sözlerini tamamladı. 

Mitingin ardından vatandaşlar ve esnafla bir araya gelen Bakan Karaismailoğlu, AK Parti Akçaabat İlçe Teşkilatı’nda partililerle buluştu.

Editör: Muharrem Altıntaş