Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak, Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Ahmet Metin Genç’ten şehirde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ziyarette Bakan Bak’a; Trabzon Valisi Tahir Şahin, AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Yılmaz Büyükaydın ve Vehbi Koç, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayfer Cihan, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Çavuş, Ortahisar İlçe Başkanı Seyit Hisoğlu ile ilçe belediye başkanları eşlik etti.

F7B014F8 Df1F 4Dd7 815B F3Aae4B02Fc6

KATKILARINIZ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Bakan Bak’ın Trabzon’a verdiği katkılara dikkat çekerek, “Ziyaretinizden çok memnun olduk. Bu şehri tanıyan, bilen bir bakanımız olarak katkılarınız hem hemşehrilerimiz hem de bizler için çok önemli. Bunun için müteşekkiriz. Bütün hizmetlerin banisi olan Cumhurbaşkanımızın anlayışına uygun hareket eden Spor Bakanlığımız sayesinde Trabzon, Türkiye’de nadir olimpik altyapıya sahip şehirlerden biri konumundadır. Bunlarda sizin emeğiniz ve katkınız çok fazladır. Bunun için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

8450Df73 5Afd 4Aac B6A0 380Ba987A106

BELEDİYELERİMİZLE BİRLİKTE ÇALIŞIYORUZ
Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ise spor yatırımlarının önemine vurgu yaparak, “Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulması için spor yatırımları kaçınılmazdır. Sahilde yürüyen insanlar, bisiklete binen insanlar ve sporun tüm vatandaşlara yayılması için belediyelerimizle birlikte çalışıyoruz. Spor Trabzon’un genlerinde var” dedi.

Fed89A36 5B97 4732 99Fe 902E9D068916

BAŞKAN GENÇ KAPSAMLI SUNUM YAPTI
Ziyaret kapsamında Başkan Ahmet Metin Genç, Bakan Bak’a şehirde yapılan ve yapılması planlanan projeler ile çalışmalar hakkında kapsamlı bir sunum gerçekleştirdi.

Ortahisar Meclisi’nde borç tartışması: “1.2 Milyarlık Artış İddiası!”
Ortahisar Meclisi’nde borç tartışması: “1.2 Milyarlık Artış İddiası!”
İçeriği Görüntüle

A691B335 22Ae 4A02 8D90 54Ac9C6F5C98A691B335 22Ae 4A02 8D90 54Ac9C6F5C98

Muhabir: Melek Çakır