Toplantıya; AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı komisyon Başkanı  ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, Trabzon milletvekilleri Yılmaz Büyükaydın, Vehbi Koç,Ak Parti geçmiş dönem Milletvekili Salih Cora, AK Parti Sürmene Belediye Başkan Adayı Hüseyin Azlzoğlu,Ak Parti Sürmene İlçe Başkanı Hasan Basri Şahin  ,MHP Sürmene İlçe Başkanı Hamit Küçükali ,Oylum geçmiş dönem belde belediye başkanı Erdal Akduman ve yönetim kurulu üyeleri , Ak Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mahmut Çavuş, Kadın Kolları İl Başkanı Ayfer Cihan,Sürmene Ülkü Ocakları Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda Cumhur ittifakı partili katıldı.

YOLCULUĞUMUZ GÜÇLÜ SÜRMENE

I M G 6251

AK Parti Sürmene belediye başkan adayı Hüseyin Azizoğlu, Sürmene ilçesi için projelerini kamuoyu ile paylaştı. Proje tanıtımında kürsüye çıkan ilçe başkanı Hüseyin Azizoğlu, “Sürmene’mizin daha güzel ve güçlü ilçe olması için yola çıktık. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğindeki hizmet yolculuğumuzda, ilçemizin marka değerini artırmak için şahsım ve ekip arkadaşlarım var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 
I M G 6079

DENEYİMLERİMİZE GÜVENİYORUZ

Azizoğlu, “Yolculukta tek motivasyonumuz Sürmeneli hemşehrilerimizin inancını yanımızda görebilmektir. Bu yolculukta hizmet aşkımıza vesile olacaktır. Güçlü adımlarla yürüyeceğiz. Büyükşehir belediye başkan adayımız Ahmet Metin Genç’le yol yürümenin de gururunu yaşıyoruz. Adil belediyeciliği çok iyi biliyor, deneyimlerimize güveniyoruz” diye konuştu. 

I M G 6254
İŞTE AZİZOĞLU’NUN PROJELERİ

Sürmene kapalı otopark ve Pazar yeri, Kent meydanı, genç girişimci akademisi, kadın etkinlik merkezi, değerler kıraathanesi ve yaşam merkezi, kentsel tasarımla yerinde yaşam, Sürmene kervan yolu, tarihi Sürmene iskelesi ve sahil düzenlemesi, bıçak ve el aletleri müzesi, GES ile elektrik üretimi, Çamburnu tersane müzesi, bisiklet ve yürüyüş yolları, yaşayan sokak, belediye bünyesinde kreş, engelsiz yaşam, çocuk bilim merkezi ve teknoloji parkı, her eve doğalgaz, ihtisas OSB, mesleki eğitim kursları, Mahanos deresi rekreasyon, bina cepheleri ve cadde sağlıklaştırma, organik tarım, sahile elektrikli otobüs hattı, çocuk kütüphanesi, kütüphane, belediye sosyal tesisleri, atık arıtma tesisi, adrenalin ve macera parkı, bıçakçılar çarşısı, mutlu köy projesi ve eğlence alanları, çocuk oyun ve eğlence alanları, alt yapı şantiyesi ve Sürmene pidesi festivali.

I M G 6262I M G 6263I M G 6251

MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma MHP Trabzon Teşkilatından Ankara’ya Çıkarma

I M G 6252I M G 6253I M G 6255I M G 6259I M G 6257I M G 6256I M G 6258I M G 6261

I M G 6142I M G 6111I M G 6090I M G 6111I M G 6061

Editör: Ömer Altıntaş