AYŞE SULA KÖSEOĞLU SÜRMENE'DE NİKAH'A KATILDI
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

AK Parti Trabzon Milletvekili Adayı Avukat Ayşe Sula Köseoğlu, seçim çalışmalarını Ortahisar ve Sürmene ilçelerinde sürdürdü. Üyesi olduğu Trabzon Barosu’nu ziyarete eden Köseoğlu’na Baro Başkanı Orhan Öngöz ve yönetiminden tam destek geldi. Öngöz, “Ayşe hanım ilkelere imza atıyor. İlklere imza atıyorsunuz, bir kadın milletvekili, başörtülü bir kadın milletvekili, bir başarılı hukukçu Trabzon Barosu mensubu, her şeyden önemlisi Ayşe hanım bir vicdan sahibidir” dedi. Köseoğlu, seçim çalışmaları kapsamında Trabzon Barosu’nu ziyaret ederek Başkan Orhan Öngöz ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.

TRABZON BARO BAŞKANI ÖNGÖZ; AYŞE HANIM İLKLERE İMZA ATIYOR

Başkan Öngöz, Köseoğlu’na övgüler yağdırarak, “Bir üyemiz olmanız hasebiyle seçilebilecek bir yerde olmanızdan son derece mutluyuz. İki sevdiğimiz meslektaşımız listede olduğu için sevindik. Ayşe hanımın baromuzda çok ayrı bir yeri var. Duruşuyla, çalışmalarıyla, tercihleri ve destekleriyle olması her zaman bir referans noktası olmuştur. Bizi Ankara’da temsil edecek bir milletvekili olacak inşallah. Bizim için mutluluk kaynağı. İlklere imza atıyorsunuz, bir kadın milletvekili, başörtülü bir kadın milletvekili, bir başarılı hukukçu Trabzon Barosu mensubu, herşeyden önemlisi Ayşe hanım bir vicdan sahibidir. İnşallah, hepimizi, baromuzu, Trabzon’umuzu en güzel şekilde temsil edecektir” dedi. Köseoğlu da Trabzon Barosu mensubu olmaktan her zaman gurur duyduğunu belirterek, “Zor zamanlar geçirdiğimiz dönemler oldu. Her zaman meslektaşlarımın desteğini ve katkısını gördüm. Bunu asla unutmam. Yasalar yanlış olabilir, değiştirilebilir ama hakkaniyet ölçüsünü kaçırmadan, insanların vicdanlarında kabul gören yasaları çıkarmak zorundayız. Bunun için çalışacağım” diye konuştu. Köseoğlu ardından Çaykara- Dernekpazarı Derneği’ni ziyaret etti.

AYŞE SULA KÖSEOĞLU BERABERİNDE SALİH CORA OLDUĞU HALDE LÖSEV YEMEĞİNE KATILDI;
Engelli aileleri ve lösemili çocuklarla ilgili programlara katılıp yanlarında olan Köseoğlu, daha sonra Sürmene ilçesinde esnaf ve mahalle ziyaretleri yaptı. Köseoğlu, Sürmene’de Altay ve Kahveci ailelerinin düğününde nikah şahitliği yaptıktan sonra Sürmene Belediye Başkanı Rahmi Üstün, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Bayraktar, milletvekili aday adayı Nurcan Aydın’la esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HALK GÜNLERİ YAPACAK Köseoğlu, seçildikten sonra halkla buluşma günleri yapacağını belirterek, “Allah’ım nasip ederse siz de destek verir de seçilirsem, yine sizlere geleceğim. İlçelerde halkla buluşma günleri yapacağım. Burada parti ayrımı yapmadan herkesin fikir, görüş ve önerilerini dinleyeceğim. Siyaseti halkımızla birlikte yapacağız” dedi.