ARAKLI'DA ÜLKÜCÜLER SALONA SIĞMADILAR 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Araklı Ülkü Ocaklarının düzenlemiş olduğu "Türk Gençliği Gökbörü'nün İzinde" adlı Ozan Arif Atılgan ve Ali Kınık Konseri muhteşem kalabalığın ilgisi ile yapıldı..Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Embiya Cevahir ve Ülküdaşları tarafından Organize edilen Konsere MHP Trabzon Millet Vekili Adayları Koray Aydın,Hasan Suiçmez, MHP İl Başkanı Muammer Demeli,MHP Millet Vekili Adayı Hüseyin Kıran,Of MHP İlçe Başkan Yardımcısı Mümin Çakıroğlu Araklı MHP  İlçe Başkanı Baki Malkoç ,Sürmene MHP İlçe Başkanı Coşkun Emirza ve diğer İlçe Başkanları ve Ülkücülerin akın ettiği Gece coşku içerisinde sürdü.

Araklı belediye kültür salonun da gecenin açılış konuşmasını yapan Araklı Ülkü Ocakları Başkanı Embiya Cevahir Araklı'da böyle etkinlikleri gercekleştirerek gençliğimize örnek olmak istiyoruz dedi.

SANATCILARIMIZ GÖNÜL ELÇİLERİ

Araklı Belediye kültür salonunda gercekleşen geceye ozan ve Ünlü Sanatcı   Ali Kınık katılarak seyircilere çok güzel bir müzik ziyafeti gercekleştirdiler.

ARAKLI DAN MESAJ VAR

Geceye katılan ve mesaj veren Trabzon MHP Milletvekili Adaylarından Eğitimci Hasan Suiçmez Araklı kültür sanatda böyle geceleri özlemişti. emeği gecen kardeşlerimi kutluyorum. Araklı'dan Bütün Türkiye'ye Gercek ülkücü harekatin başladığını Verdiğimiz mücadele vatan millet ve bayrak aşkıdır. dedi. Geceye Trabzon Milletvekili Koray Aydın'a katılarak bir konuşma yaptı. Minik bir çocuğa okuduğu şiirden dolayı tebrik etti.