Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, görev süresini tamamlayarak Araklı'nın yeni Belediye Başkanı olarak AK Parti'den başkan seçilen Doktor Coşkun Çebi'ye makamını devretti. Devir teslim törenine, Araklı'nın siyasi ve toplumsal dokusunu oluşturan çeşitli kesimlerden önemli isimler katıldı.

I M G 2183

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Serdan ve MHP İlçe Başkanı Metin Hacıhasanoğlu gibi siyasi parti temsilcileri, önceki dönem meclis üyeleri, yeni seçilen meclis üyeleri, ilçe teşkilatları, muhtarlar ve bölge halkı, devir teslim töreninin şahitliğini yaptılar.

I M G 2182
Bu anlamlı olay, Araklı'nın yerel yönetiminde bir geçiş dönemini işaret ediyor ve yeni bir dönemin başlangıcını temsil ediyor.

Araklı'da devir teslim! AK Partili Hüseyin Avni Coşkun Çebi devraldı

Araklı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Avni Coşkun Çebi makam koltuğuna ilk önce törene gelen vatandaşları oturtarak hatıra fotoğrafı çektirdi ve koltukların vatandaşın olduğu imajını verdi.

Yeni Belediye Başkanı Dr.Hüseyin Avni Coşkun Çebi yaptığı konuşmada; "Araklı'da 3 dönem belediye başkanlığı yapan Recep Çebi başkanımızdan emaneti teslim aldık. 15 yıl boyunca yaptığı hizmetlerden dolayı kıymetli başkanıma teşekkür ediyorum. Bu bir bayrak yarışı. Biz bir takımız, bir ekibiz. Bizler bu bayrağı ileriye taşıyacağız. Yolumuz açık olsun."

Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti Başkan Kaya, turizm şehri Trabzon’a yakışmayan görüntülere dikkat çekti


Recep Çebi'de üç dönem boyunca birçok çalışmalar yaptıklarını dile getirerek, "Dr. Coşkun Çebi'ye görevinde başarılar diliyorum. Başkanlık süresince bizlerin yapabileceği her türlü projede destekçileri olacağız. Tecrübemizle kendileri de isterse her zaman yanındayız" ifadesini kullandı.

Editör: Melek Çakır