Araklı Karadere İslah Projesi 2 Etabı Devam Ediyor 
Trabzon’un Araklı ilçesinde Karadere Islah Projesi II. Etap çalışmaları aralıksız devam ediyor. DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap, Bölge Müdür Yardımcılarından Kağan Şan, Serkan Tüysüz, DSİ 221. Şube Müdürü Eyüp Kocabaş, Makine İmalat ve Donatım Şube Müdürü Nergiz Eroğlu Akduman Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi’yi ziyaret etti.
Başkan Çebi gelen heyet ile birlikte Pazarcık, Bereketli, Bahçecik, Yeşilyurt, Çamlıktepe gibi mahallelerde bulunan derelerde ıslah çalışmalarının 2018 yılı yatırım programına alınmasını görüştü. DSİ Bölge Müdürü Kasap, Başkan Çebi ve beraberindekiler daha sonra Karadere Vadisinde gerçekleşen ıslah çalışmalarını yerinde incelediler. Karadere Islah Projesi II. Etap çalışmaları doğrultusunda belirli noktalara yeni köprülerde inşa edilecek. Bu şekilde ulaşım ve iş gücü en aza indirgenmiş olacak.

Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi projelerin hayata geçirilmesini sağlayıp, desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen İçişleri Bakanı Sn. Süleyman Soylu’ya ve DSİ Bölge Müdürü Oğuz Kasap’a teşekkür etti.