Bu saf sevgi, çevresindeki insanları dahi şaşırtacak boyuttadır. Belki bizlerin böylesi bir sevgiye ihtiyacımız olduğundandır belki de yalnızca onların ruhlarının güzelliğinden. Karşılıksız sevginin tam manasını sadece onlardan görebiliriz bu da onları bizim için özel kılan sebeplerden biridir. Anneliğin eşsiz lütfunu onurlandırmak, bu lütfu gerçekten anladığımızı farklı bir şekilde göstermek, sadece ona sahip olduğumuz için bile teşekkür edebilmek için yıllardır kutlanan, çok ama çok kıymetli bir gündür, Anneler Günü. Ayrıca kutlanmaya layık her özel gün gibi heyecan yarattığından da iple çekilir. Kiminizin aklına çoktan yerleşen hediye ve kutlama planları varken kiminiz çaktırmadan fikirlerini öğrenmeye çalışırsınız. Hayattaki en büyük beklentisi, çocuklarının mutlu olması olan kadınları mutlu etmek de haliyle zor değildir. Plan yapmaya bodo.com ile başladıysanız ise her halükarda güzel saatlerin garantisi verilir! Çünkü bodo, insanı anlayan, ihtiyacını bilen, hakettiği keyfi sunan deneyim hediyeleriyle tüm beklentinizi karşılıyor!
 
 
Anneler Günü’ne hangi tarz hediyeler alınır?
Her kadının, ilgilenmekten keyif aldığı, stresli zamanlara  karşı mola olarak gördüğü bazı alanlar vardır. İlginç bulduğu alanlarda eğitim almak, farklı gezilere katılmak, tatil yapmak, üretmek, yeni teknolojiler keşfetmek, yeni yerler keşfetmek, bedenini ve ruhunu derinlemesine dinlendirebileceği terapilere katılmak olabilir. Çok daha spesifik durumlar da olabilir ancak bahsi geçen genel durumlar, hatta daha da fazlasını, kategorilerinde detaylı olarak inceleyip bodo.com da bulabilirsiniz. Ona, yalnızca ona hitap eden, böylece önemli hissettiren deneyim tarzında Anneler Günü hediyesi sunmanız, oldukça şık bir davranış olacak! Çoğumuz, bu gibi zamanımızı çok daha değerli hale getirecek deneyimleri başka önceliklere karşı erteleyip dururuz. Fakat birini gerçekleştirdikten sonra, neden daha önce yapmadım ki? Der, yakınır, pişmanlık duyarız. Oysa ki ruhumuz böylesine anlarla ne kadar çok beslenirse olmasını istediğimiz her konuda bir adım öne geçmiş oluruz demektir. Annenize, bu zevki ve farkındalığı tattırmak için tam zamanı!


 
Anneler Günü’ne hediye fikirleri
Annenize, dilediği gibi mutlu olma fırsatı veren hediyelerle gidebilmenin keyfine varın. İstanbul’da yapılacak aktiviteler arasında en favoriler desek; ‘’Özel Yelkenli Yat Gezisi’’, ‘’360 Manzaralı Akşam Yemeği’’, ‘’İki Kişi için Tarihi Vapurda Gala Salonunda Kahvaltılı Boğaz Turu’’, ‘’İki Kişi için Arka Arkaya Küçük Uçak Turu’’, ‘’Aile için Dolphinarium Gösterisi’’ gibi deneyimleri sıralayabiliriz sanırım. Normal şartlarda sorsanız çekinip cevap vermeyebilir ancak bodo farkıyla kutuya ekleyip profesyonel olarak seçim sunduğunuzda içinden en çok geçeni seçer. Böylece mahcubiyet hissetmez siz de çok daha rahat olursunuz. ‘’Avrupa Yakasında Anti Stres Masajı’’, ‘’Pilates Kursu’’, ‘’Geleneksel Türk Hamamı’’, ‘’Özel Tango Dersi’’ gibi onu havalara uçuracak pek çok benzersiz hediyeyi bodo ile keşfedin.https://bodo.com/tr/hediyeler/anneler-gunu/