55. Olağan Seçimli Genel Kurulu, KTÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde yapılıyor. Divan Başkanlığı için adaylıklarını açıklayan Hayrettin Hacısalihoğlu, Emin Kahraman ve Mahmut Ören başkanlık için yarışacak. İlk kez 3 adaylı olarak yapılacak olan Divan Başkanlığı seçiminde 2 bin 100 delegenin oy kullanma hakkının olduğu öğrenildi.

I M G 3959

Kongreye Ak Parti Trabzon Büyükşehir belediye başkan adayı Ortahisar Belediye başkanı Ahmet Metin Genç,Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan ve Yönetim Kurulu üyeleri,TTSO Başkanı Erkut Çelebi, CHP Trabzon İl Başkanı Mustafa Bak,CHP Ortahisar İlçe Başkanı Batmaz,CHP Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya ve çok sayıda delege kat

Trabzonspor'da görevi devredecek olan Mevcut Başkan Ali Sürmen: Aynı zamnanda bir seçim ve aynı zamanda benim veda genel kuruluma hoş geldiniz. Daha 17 yaşındaydım İstanbul'da öğrenciydim Trabzonspor'un Ankara'da şampiyonluk maçı vardı. Orada kaybettiğiniz zaman 17 yasındaki insanın hayallerinin nasıl yıkıldığını görüyorsunuz.

I M G 3960

Sadece 2 yıl sonra öz evlatlara dönüşle 2. Lig'den 1. Lig'e çıktık. Sayın başkanımız Salih Erdem'e şükranlarımızı iletiyoruz. Başka takımlar gibi asansör takım olmadık. Efsane futbolcularla şampiyonluğu aldık ve 10 yıl için 6 şampiyonluk sığdırdık. Onursal başkanımız Mehmet Ali Yılmaz'a ve şampiyon başkanlarımıza teşekkürü borç biliriz. Değerli hocamız Ahmet Suat Özyazıcı'yı anmamak hatırlamamak eksiklik olur. Hocamızı rahmet ve minnetle anıyoruz. Kasket imajıyla biz bir şampiyonluğu yaşadık ve topluma kabul ettirdik. Birçok kez geride kalan 38 yılda resmi şampiyonluğumuz ayrı tutuyorum birçok kez şampiyonluğumuz çalındı.

Yılport Samsunspor maçı hazırlıkları başladı Yılport Samsunspor maçı hazırlıkları başladı

I M G 3921

Şike davalarını takip eden avukatlardan birisidir Hakan Orhan'dır. Nusret Yılmaz ve Atilla Dilaver'e teiekkür ederim. Büyük mücadele verildi. Fenerbahçe'yi yargı kararları beraat ettirmedi. Fenerbahçe 2010-11 şampiyonluğu TFF tarafından onaylanmak istendiği zaman o dönem TFF temsilcisi Süleyman Atal muhalefet olmuştur. Daha sonra gelen ve Fenerbahçe'yi aklayan yönetimde ne yazıkki Trabzonlu vardı. 2010-11 şampiyonluğumuz çalındığı için intihar eden çocuklarımızın vebali vardır. Şampiyonluğumuzu lekelemek için cezaevine tıkılan Sadri Şener ve Şakar'a minnet borcumuz vardır. 2010-11 yılı şampiyonu Trabzonspor'dur. Elbette denilebir ki, Trabzonspor'dur ama kupa Fenerbahçe müzesindedir.

I M G 3990

Maddi bir kupa orada duruyor. İstediği kadar alsın oraya koysun. Hak hukuk adalet varsa o kupa Trabzonspor'un. 2022'de bize 8. şampiyonluğu kazandırdan Ahmet Ağaoğlu'na ve yönetimine teşekkür ederiz. Burada irdelenmesi gereken nokta 10 yılda 6 şampiyonluk 38 yılda 2  şampiyonluk neden? İrdelemek ve ders çıkarmamız lazım.

Trabzonspor Kulüp Başkanı Ertuğrul Doğan Divan Başkanı Ali Sürmen'e plaket taktim etti . 
I M G 4014
I M G 3980

I M G 3985

Editör: Ömer Altıntaş