Etkinliğe AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Trabzon Milletvekili Mustafa Şen,Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim,
AK Parti Akçaabat İlçe Başkanı Muhammet Ali Yılmaz,
Trabzon Off-Road Kulübü Başkanı Ali Bulut ve yöneticileri ile çok sayıda kamp sever katıldı.

6Ba7D313 044A 4430 9Cb3 6Eaf4Ad6B108

Doğayla iç içe, müzik ve eğlence dolu bir atmosferde gerçekleşen etkinlikte katılımcılar hem dinlendi hem de keyifli vakit geçirdi. Kamp ateşi etrafında sohbetler edildi, müzik eşliğinde unutulmaz anlar yaşandı.

57367532 A23B 45E0 9B75 53F61C23870F

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, doğa ve insan uyumunu ön plana çıkaran bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekerek şu ifadeleri kullandı:

Çebi’den Ekrem İmamoğlu’na Destek Trabzon’dan Silivri’ye Yürüyecek
Çebi’den Ekrem İmamoğlu’na Destek Trabzon’dan Silivri’ye Yürüyecek
İçeriği Görüntüle

“Hemşehrilerimizin doğayla iç içe vakit geçirmeleri, keyifli etkinliklerle bir arada olmaları bizleri mutlu ediyor.
Akçaabat, sadece deniziyle değil, yaylalarıyla, doğasıyla ve insanıyla da Karadeniz’in en özel noktalarından biridir.

Ffd0D8Ef E2D6 4Fd9 Ae15 9Bf08384D43E
Biz de bu güzellikleri koruyarak, vatandaşlarımızın bu değerlerle buluşmasına aracılık eden her organizasyonu önemsiyoruz.
Kamp Keyfi gibi etkinlikler, hem şehrimizin doğal turizm potansiyeline katkı sağlıyor hem de hemşehrilerimizin sosyal yaşamına renk katıyor.
Birlik, beraberlik ve dayanışma içinde Akçaabat’ı her yönüyle daha yaşanabilir, daha keyifli bir şehir haline getirmek için çalışmaya devam edeceğiz.”

Muhabir: Melek Çakır