Çebi’den 23 Nisan mesajı Çebi’den 23 Nisan mesajı

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde nüfusun yoğun olduğu bölgelere Trabzon Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yetişkinlere yönelik şehir kütüphanesi ve çocuklara yönelik çocuk kütüphanesi yapılacağını belirtti. 
C81A85A2 3C3C 4Caa A1E6 Edd6D759B15F

Başkan Ekim, “Kütüphaneler şehirlerin ve şehir kültürünün olmazsa olmazlarıdır. Birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, kültürler beşiği kadim kent Akçaabat’ımızda mevcut kütüphanelerimiz özellikle gençler ve çocuklar tarafından yoğun olarak kullanılıyor. Gençlerimizin ve çocuklarımızın istek ve taleplerine binaen yeni dönemde onlar için Akçaabat’ta nüfusun kalabalık olduğu bölgelerde Trabzon Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte şehir kütüphanesi ve çocuk kütüphanesi yapacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız için her detayı ince ince düşünülüp tasarlanmış olan kütüphane projemizle geçmişten geleceğe mekânsal bir köprü oluşturacağız. Ayrıca Söğütlü Mahallemizde şehrimizin incisi Trabzon Üniversitemizin olduğu bölgede özellikle gençlerin ve öğrencilerin faydalanacağı kitap kafe ve öğrenci destekleme merkezleri yapacağız. Gençlerimiz ve çocuklarımız ister biz yaparız.” Dedi. 
Cd5028C5 2712 4E50 80B3 Ed3104621A1D

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN GENÇLİK FESTİVALLERİ YAPILACAK

Gençlere ve onların isteklerine büyük önem veren AkçaabatBelediye Başkanı Osman Nuri Ekim, yeni dönemde ülkemizin çeşitli bölgelerinden Akçaabat’a gelen üniversite öğrencileri için Gençlik Festivalleri yapılacağını belirtti. 

Yeni dönem projeleri içerisinde gençlere ve çocuklara yönelik işlere ayrı bir değer veren Başkan Ekim, “Genç bir belediye başkanı olarak gençlerimizin isteklerini çok iyi anlıyorum. Geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimiz eğitim öğretim döneminin sona ermesiyle birlikte yıl boyu üzerlerinde biriken stresi atmak istiyorlar. Bizler de onlar için streslerini atabilecekleri, gönüllerince eğlenebilecekleri ve eğlenceli vakit geçirebilecekleri Gençlik Festivalleri düzenleyeceğiz. Üstelik festivale katılacak olan sanatçıları da yine gençlerimiz seçecek. Akçaabat’ımız umutlu çocukların ve huzurlu gençlerin şehridir. Burada yollarımız daima geleceğe, umuda, mutlu yarınlara ve sevgiye çıkar. Biz, tüm Akçaabatlılarımızla birlikte çalışarak hem gönülleri hem de Akçaabat’ımızı ihya edip istikrarla yürüyoruz.” Dedi.

Editör: Haber Merkezi