Büyükşehir’in Yüzme Kursuna Yoğun İlgi Büyükşehir’in Yüzme Kursuna Yoğun İlgi

Yaylacık Aile Sağlığı Kompleksinin açılış törenine Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,  İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Usta,Akçaabat Kaymakamı Yusuf Cankatar, Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, siyasi partilerin il ve ilçe başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, Trabzon ve Akçaabat protokolü, sağlık görevlileri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 
978Af5Bd 4A5D 4763 953E 905Ce3C8Eb5D

Yaylacık Aile Sağlığı Kompleksinin açılışında konuşan Trabzon Valisi Aziz Yıldırım,  “Halk içinde muteber bir nesne yok devlet gibi, olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi’ sözünü hatırlatarak yaptığı konuşmasında, “Her şeyin başı sağlıktır. Sayın Cumhurbaşkanımızın riyasetinde sağlık alanında yapılan dönüşümleri her geçen gün müşahede ediyoruz. Eski dönemleri hatırlamak istemediğimiz gibi şimdi ise çok daha güzellerini arzu ediyoruz. Vatandaşımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek için bakanlarımız, milletvekillerimiz ve tüm kurumlarımızla gayret gösteriyoruz. Günün modern şartlarına daha uygun olarak binalarımızı yeniliyoruz ve donanımını da en güzel şekilde yapmaya çalışıyoruz. Bugün burada 2022 yılında başlamış olan bir binamızın açılışını hep birlikte yaptık. Burası sağlık merkezinden öte çok daha kapsamlı ve vatandaşımıza sağlık alanında çok yönlü hizmet verecektir. Yapımında emeği geçenlere teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun." dedi.

88D76Bcb 114D 41C6 A2Ae 62F2A8Bd21A1

Açılış programında duygu ve düşüncelerini dile getiren Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim ise “ Yaylacık Mahallemizde bulunan içerisinde “Akçaabat İlçe Sağlık Müdürlüğü”, “Akçaabat Sağlıklı Hayat Merkezi” , “Akçaabat 4 Nolu Acil Sağlık Hizmetleri İstasyonu” ve “Yaylacık Aile Sağlığı Merkezi” birimlerini barındıran, sağlık kompleksimizin açılış törenine hepiniz hoş geldiniz; safalar getirdiniz. Bilindiği üzere, ülkemiz son 20 yılda, hizmet ve eser siyaseti yapan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde büyük yatırımlara kavuşmuştur.Hükümetimiz tarafından sağlık alanında yapılan yatırımlarından bir tanesi, Yaylacık mahallemizde bugün açılışını gerçekleştireceğimiz bu sağlık merkezi kompleksidir. Geçen yıl temel atma törenini hep birlikte gerçekleştirdiğimiz bu tesisin açılışını yine hep birlikte yapmaktan onur duyduğumu ifade etmek istiyorum. Ayrıca yine ilçemize sağlık alanında yapılan yatırımlardan bir tanesinin açılışını da yine hep birlikte geçen hafta Işıklar Mahallemizde yaptık. Işıklar Aile Sağlığı Merkezinin yapımını tamamlayarak Işıklar Mahallemizin kullanımına sunduk. Trabzon’umuza sağlık alanında yapılan en büyük yatırım olan Trabzon Şehir Hastanesi de ilçemizin bitişiğinde Akyazı sahilinde sessiz sedasız yükseliyor. Tamamlandığında ilimiz sağlık turizmi açısından büyük bir tesise kavuşmuş olacaktır. Bu vesileyle; sağlık yatırımları başta olmak üzere İlçemize kazandırılan bütün yatırımlar için bizlere destek olan; başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üze Bakanlarımıza, Milletvekillerimize, Valimize, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımıza, İl ve İlçe Başkanlarımıza ve emeği geçen herkese şahsım ve ilçem adına şükranlarımı sunuyor; açılışını gerçekleştirdiğimiz Yaylacık Sağlık Kopmleksi tesisinin, Yaylacık Mahallemize, İlçemize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyor hepinize hayırlı ve sağlıklı günler diliyorum.” şeklinde konuştu. 

Konuşmaların ardından protokol üyelerinin kurdele kesimiyle Yaylacık Aile Sağlığı Kompleksi resmen hizmete açılmış oldu. 
8C46C0Cf Dcc1 4491 A3A8 117Cf6Cfd3Cf

Editör: Haber Merkezi