AK PARTİ'YE MERKEZ PARTİ VE DEMOKRAT PARTİ'DEN REKOR KATILIM 
Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com

MERKEZ PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANI HASAN ZEHİR 2630 ARKADAŞI İLE AK PARTİ ROZETİNİ TAKTI 

 Ak Parti İstanbul Mitinginde Merkez Parti ve Demokrat Parti'den Ak Parti'ye rekor katılım oldu. Başbakan Davutoğlu'nun İstanbul'daki Mitinginde Merkez Parti İstanbul İl Başkanı Hasan Zehir Beraberinde Merkez Parti'den 17 İl Başkanı ve 105 İlçe Başkanı İle birlikte Ak Parti Seçim Otobüsünün üzerine davet edilerek Rozetleri Başbakan Ahmet Davutoğlu Tarafından takıldı .

BAŞBAKAN DAVUTOĞLU DEMOKRAT PARTİ SULTANGAZİ İLÇE BAŞKANI VE 1000 ARKADAŞINA AK PARTİ ROZETİNİ İSTANBUL MİTİNGİNDE TAKTI 

Merkez Parti İstanbul İl Teşkilatı , 17 İl Başkanı 105 İlçe Başkanı  Başkanı ile Ak Parti katılım Töreninin hemen akabinde yine bir başka Sürmeneli Sultangazi Demokrat Parti İlçe Başkanı   Ömer Yılmaz ,DSP Sultangazi İlçe Başkanı ,Büyük Birlik Partisi Sultangazi İlçe Başkanı ,İstanbul Fırıncılar Odası Başkanı Fahri Özer ve  1000 Arkadaşı ile birlikte İstanbul Mitinginde Tüm Partilere göz dağı verir gibi Başbakan Prof.Dr.Ahmet Davutoğlu Tarafından Rozetleri takıldı. Başbakan Ahmet Davutoğlu Tek Başına İktidar için Yeniden Haydi Bismillah dedi. 

1000 ARKADAŞI İLE AK PARTİ'YE GEÇEN İSTANBUL SULTANGAZİ İLÇE BAŞKANI ÖMER YILMAZ ;
Demokrat Parti İstanbul Sultangazi İlçe Başkanı Ömer Yılmaz; İstanbul Mitinginde Sayın Başbakanımızın İstikrar duasına Amin demek için 1000 Kişilik Arkadaş Grubumla Ak Parti Teşkilatına geçtim .Başbakanımız  Prof.Dr. Ahmet Davutoğlu Tarafından İstanbul Mitingi sırasında Rozetlerimiz takılarak Ülkenin İstikararı ,tek başına İktidar için siyasi hayatımıza Ak Parti'de devam edeceğim Partili partisiz tüm dostlarımı Ak Ülkemin İstikrarı ,yatırımların devamı İçin Ak Parti'yi desteğe davet ediyorum . Yılmaz 1 Kasım Milat Olacaktır Ülkem için geleceğin için bu sefer Ak Parti . Ömer Yılmaz  Allah Hayırlı etsin ülkeme milletime hayırlı olsun dedi. 

MERKEZ PARTİ'DEN AK PARTİYE KATILAN HASAN ZEHİR SOSYAL HESABINDAN ARKADAŞALRINA TEŞEKKÜR ETTİ 

AZİZ MİLLETİMİZİN DİRLİĞİ İÇİN BİRLİK OLMA ZAMANI..!
OGÜN BUGÜNDÜR..!
AKPARTİ SAFLARINA KATILMIZA VESİLE OLAN,
SAYIN BAŞBAKANIMIZA,AKPARTİ GEN. BAŞK. YRD. TEŞKİLAT BAŞKANI SAYIN MUSTAFA ATAŞ BEYE,
CUMHURBAŞKANI BAŞ DANIŞMANI SAYIN PROF DR BURHAN KUZU BEYE,
AKPARİ İSTANBUL İL BAŞKANI SAYIN SELIM TEMURCİ BEYE,AKPARTİ İSTANBUL TEŞKILAT BAŞK. SAYIN CELAL ERDOĞAN BEYE,
BİZMLE BİRLİKTE AKPATİYE KATILAN İL BAŞKANLARIMIZA,İL BAŞKAN YARDIMCILARIMIZA,İLÇE BAŞKANLARIMIZA,2630 BİZE İNANMIŞ GÖNÜLDAŞIMA,
ŞAHSIM VE ARKADAŞLARIM ADINA TEŞEKKÜR EDER,ŞÜKRANLARIMI SUNARIM...!

Hasan ZEHİR..!