AK PARTİ’DEN TEŞEKKÜR ZİYARETLERİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ve Trabzon Milletvekili Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Trabzon Milletvekili Mustafa Şen, AK Parti Trabzon İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, Trabzon Milletvekili Yılmaz Büyükaydın, Trabzon Milletvekili Vehbi Koç ve Milletvekili Adayları Meryem Sürmen ve Zafer Ofluoğlu teşekkür ziyaretlerine başladılar. 

CUMHURBAŞKANIMIZA VE AK PARTİ’MİZE VERDİĞİNİZ DESTEK İÇİN…

AK Parti teşekkür ziyaretlerine Trabzon’un doğu yakasından başladı. Türkiye Yüzyılı hedefleri için hız kesmeden çalışmaya devam edeceklerini söyleyen AK Parti İl Başkanı Dr. Sezgin Mumcu, “14 Mayıs seçiminin önemine binaen onun bilincinde çalışan tüm teşkilat mensuplarımıza, adaylarımıza teşekkür ediyorum. Gerçekten herkesin emeğine yüreğine sağlık. 14 mayıs seçimleri bize şunu gösterdi. Milletimiz terörle arasına bir baraj kurdu asla teröre geçit vermedi. İnşallah 28 Mayıs’ta da geçit vermeyecektir. Türkiye’yi ileri götürmek isteyenlerle, Türkiye’yi geri götürmek isteyenlerin bir mücadelesini tanıklık edeceğimizi söylemiştik. O mücadelenin neticesinde sandıktan çıkan sonuç büyük ve güçlü Türkiye'nin yoluna devam etmesi gerektiğini vatandaşımız sandıkta söyledi. Cumhur İttifakımız Gazi Meclisimizde birinci olarak çoğunluğu elde etti. Tüm milletimizi aynı şekilde Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı desteklemeye davet ediyorum” dedi. 

TRABZON’DAN REİS’E TAM DESTEK 

Seçimlerin ikinci turunda daha güçlü destek olunacağını vurgulayan İl Başkanı Dr. Mumcu, “Trabzonlu hemşehrilerimiz ve Milletimiz yarım işi sevmez. 28 Mayıs’ta ezici bir üstünlükle Cumhurbaşkanımızı, Genel Başkanımızı ve  Türkiye Yüzyılının Mimarı Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı bir kez daha destekleyecek ve Milletimizin elde ettiği kazanımların devamını sağlayacaktır inşallah” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Editör: Muharrem Altıntaş