AK PARTİ TRABZON İL BAŞKAN YARDIMCISI UĞUR AYDIN KÖPRÜBAŞI İÇİN UYARDI 

Haber : Ömer Altıntaş  www.trabzonhaber24.com 

Trabzon Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Uğur Aydın Son Günlerde sosyal Medyada Köprübaşı hakkında dolaşan çirkin bir okadarda yersiz dediği olumsuz eleştirilere Sosyal Medya Hesabından uyarı yazısı yazarak Yapıcı olun bende yanınızda olayım dedi .İşte AK Parti Trabzon İl Başkanı Köprübaşılı Uğur Aydın'ın açıklamaları.

İŞTE O AÇIKLAMA VİRGÜLÜNE DOKUNMADAN 
_____________________________

Köprübaşı ilçemizden, Konumu, yaşı, geçmişte bulunduğu görevler ve talip olduğu görevler itıbariyle 
Tarafsız, ititalli, birleştirici , yatıştırıcı ve yardımcı olması gereken bazı kişiler ; tam aksine kışkırtıcı, fitneci ve söyledikleri veya yazdıklarıyla İlçemize hiçbir katma değer vermeyen, fayda sağlamayan davranışlar içindeler. Belliki bundan da vazgeçmeyecekler. Bu kişilerden Köprübaşı için bir el de sen uzat desen , gel bir katkı da sen ver desen ortalıkta göremezsiniz. Bu kişiler özellikle seçim öncesi ortaya çıkıp ahkam kesmeyi, kuru sıkı atmayı Köprübaşı milliyetçiliği sanıyorlar. Bir ilçenin gücü birleştiği, birlikte hareket ettiği halkıyla ortaya çıkar. İl dışındaki güçlü kişilerin ilçesine yaptığı hayırlarla, katkılarla ortaya çıkar. Of gibi, Araklı gibi, Çaykara gibi, Sürmene gibi. Bu ilçelerden olan zenginlerimiz gibi bizim ilçemizden de var mı VAR. O ilçelerde yapılan okul, yurt cami, kurs, hatta yollar bizim ilçemizde ne kadar var???????? Nerde ise yok.
Evet, sözüm size ey ahkam kesenler. Boşa atmayı, yazmayı bırakın. Biraz ilçenizi seviyorsanız yapacağınız; bu kişileri ilçemize hayır yspmaya davet edin, nefesinizi orda harcayın. Kendi namıma ben söz veriyorum, o zaman sizinleyim.
Uğur Aydın