Trabzon'dan giden kalabalık bir AK Parti heyeti, Ulaştırma Bakanı Abdulkadir Uraloğlu ve Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ı ziyaret etti.

IMG_9056

AK Parti Trabzon Milletvekilleri Adil Karaismailoğlu, Mustafa Şen, Vehbi Koç, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, AK Parti Trabzon İl Başkanı Sezgin Mumcu ve birçok isim ziyaretlere katıldı.

İl Başkanı Sezgin Mumcu, ziyaretleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Trabzon'da 4 ilçede dereler taştı, yollar kapandı, heyelan ve sel oldu..
Trabzon'da 4 ilçede dereler taştı, yollar kapandı, heyelan ve sel oldu..
İl Başkanı Mumcu, Bakan Uraloğlu'na yapılan ziyaret hakkında, "Önceki dönem bakanımız, genel başkan yardımcımız, Trabzon milletvekillerimiz, büyükşehir belediye başkanımız ve ilçe başkanlarımız ile göreve başlayan Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız, hemşehrimiz Sayın Abdulkadir Uraloğlu'nu ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Türkiye için, Trabzon için, milletimiz için hep birlikte..." ifadelerini kullandı.

IMG_9057

Bakan Bayraktar'a yapılan ziyaret hakkında ise Mumcu, "AK Parti Trabzon ilçe başkanlarımız ile hemşehrimiz, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Sayın Alparslan Bayraktar'ı ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Memleket sevdasıyla Türkiye Yüzyılı için çalışmaya devam ediyoruz." şeklinde konuştu.

AK Parti Trabzon heyeti, Bakan Uraloğlu ve Bakan Bayraktar'ı ziyaret ederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Ziyaretlerin ardından heyet, Trabzon için yapılacak çalışmalara destek verme ve memleketin gelişimi için birlikte çalışma sözü verdi.

Editör: Muharrem Altıntaş